Телевизия в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
tot2311

Телевизия в Торонто

Мнение от tot2311 »

Искам да попитам хората които са в Торонто коя компания биха препоръчали за телевизия.
Аз проучих Бел и Роджърс и май Бел ми пасват повече. Проблема е че аз пускам ТВ предимно за спорт и те разбира се го слагат в поскъпите пакет. Искам да имам TSN, TSN2, NBATV, GOLTV. Bell ще ми взимат около 60 кинта на месец, което за мен като съм новодошъл ми се струва адски много.
Ако някой знае някоя по евтина компания нека сподели. Благодаря предварително.
becks

Re: Телевизия в Торонто

Мнение от becks »

Съмнявам се, че всички тези спортни телевизии може да ги гледаш само срещу $60 от Бел. Най-добре си купи дигитална антена. Ще хващаш 10-20 HD канала в зависимост от местоположението ти. Почти никакъв спорт, освен може би хокей по СВС.

До няколко месеца се очаква някои от независимите интернет доставчици да пуснат IPTV. Ето един от тях:
http://community.acanac.com/acanac/view ... 22d0f33e8b"
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
tot2311

Мнение от tot2311 »

За 60 долара към Бел бейсик пакет плюс спортния пакет. Няма да има само TSN2. Това вече съм го проверил.
Иначе съм Аканак ама само интернет дано скоро пуснат ТВ то.
colimacon

Мнение от colimacon »

:y: за антената... просто обикновенна антена и готово гледаш безплатно HDTV. BTW трябва да си мин. на 2 етаж и да имаш изложение, най добре към кулата! Спорта го сваляш от нета така или иначе го плащаш..$60x12мес = $720+ тах на година.
Публикувай отговор