Моят изглед като отскоча до Ван.
Има ли такъв филм тука?
Re: Има ли такъв филм тука?
Говоря за филмчетата, които ги е пуснала Ябълката в първото мнение в тази тема...mufc написа:Аз ги гледах филмчетата и мога да заключа, че за всичко са си виновни наивните хора правещи се на жертви в тях.
Много ми стана смешно как онези заселили се в Албърта искали да съдят Канада, че им провалила мечтите

Manchester United Football Club
Гошо то много убаво там бе.7George написа:
Моят изглед като отскоча до Ван.

- Bistra
- Напуснал форума
Айде, и аз ги изгледах.
И какво сега, наистина? На нас ни казаха още на интервюто, че поне 5 години няма да можем да практикуваме професията си. Знаейки това дойдохме. Е, късметът ни проработи по-рано, но не без полагане на усилия, разочарование в началото, но внимание!...Без оплакване и писане по Форуми! На кого би послужило това? Да сринем мечтите на някой, който може би няма да е като нас...Дай, Боже да е по-успешен!Ама, ако не е, да го обезверим допълнително още от началото ли? Хора, не можете ли да разберете, че положителният поглед върху нещата помага много и при разрешаването на проблемите? И обратното също е вярно.
Айде, успех на ябълката и на другите като нея да намерят себе си!

И какво сега, наистина? На нас ни казаха още на интервюто, че поне 5 години няма да можем да практикуваме професията си. Знаейки това дойдохме. Е, късметът ни проработи по-рано, но не без полагане на усилия, разочарование в началото, но внимание!...Без оплакване и писане по Форуми! На кого би послужило това? Да сринем мечтите на някой, който може би няма да е като нас...Дай, Боже да е по-успешен!Ама, ако не е, да го обезверим допълнително още от началото ли? Хора, не можете ли да разберете, че положителният поглед върху нещата помага много и при разрешаването на проблемите? И обратното също е вярно.
Айде, успех на ябълката и на другите като нея да намерят себе си!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- UnHoly
- Напуснал форума
Присъединявам се към пожеланието, стига само да намерят нещо читаво останало, щото по всичко изглежда че червеят на съмнението вече е заработил нейде тамBistra написа: Айде, успех на ябълката и на другите като нея да намерят себе си!

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Да, гледал съм ги тия, и на живо също. А ти е трябвало да ги гледаш като приготвяш документите, ако са ти от значение де, за жизнената мотивация. Правилата ще се променят и усъвършенстват. И какво правиш да промениш системата като канадски резидент?
Докторите работели друго в Канада. Я виж там една тема за Калгари, дето не могат да си намерят бял, синеок, снажен лекар със скандинавско потекло, навсякъде цветнокожи.. Няма угодия за всички, гледай ти да се оправиш.
Докторите работели друго в Канада. Я виж там една тема за Калгари, дето не могат да си намерят бял, синеок, снажен лекар със скандинавско потекло, навсякъде цветнокожи.. Няма угодия за всички, гледай ти да се оправиш.
Embrace your climate change!
- JennyAnyDots
Извинявай, но това, което описваш, не отговаря на заключението ти. Или си в гето, или в по-кофти частта на иначе не чак гето-тип квартал (или кофти част на центъра?), или си в грешния град...Това, което описваш, не е нормален пейзаж за тук. Живея в съвсем обикновен градски квартал в Монреал, за сравнение. Интересно ми е къде си наистина, да не ходя там...apple написа:... ама си е страшничко... И не живея в гето да уточня!....
Впрочем имам спомени, че един съфорумник, който сега живее щастливо в Лавал, да е жив и здрав, беше подивял в кофти квартал в Монреал първите години... става дума за Ейблъд, и поне за нас неговия опит беше полезен и поучителен. Не искам да разгарям дискусия за кварталите - просто за всеки човек има място под слънцето и ако не се чувстваш на своето, може би преди да сменяш държавата е по-добре да смениш средата...?
- optics
- Модератор
Няколко от днеска следобед

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- mortigur
- Обратна връзка:
Хехе, наистина ли така изглежда Виктория в края на Февруари? Бил съм на East Coast ама чак толкова зелено не беше.... по това време на годинатаoptics написа:Няколко от днеска следобед
Taxation is theft.
Потвърждавам автентичността на снимките! Точно толкова е зеленото пред Парламента и наскоро насадиха нови китки, че се запролетява и искат да е по-шареничко...Хехе, наистина ли така изглежда Виктория в края на Февруари? Бил съм на East Coast ама чак толкова зелено не беше.... по това време на годината
- mortigur
- Обратна връзка:
Ми няма какво да си говорим, браво за Виктория. Не е като -18 колкото беше в Калгари сутринта. 

Taxation is theft.
Супер optics
Такива снимки в Торонто ще ги правим края на май 

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Ванко,да ги напраиш на "шутър" и "дъндъс" ,да видят каква зелинина е 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- UnHoly
- Напуснал форума
Ъхъ, само да разтикаме снежните човеци от Монреал докъм юни, да видите вий тогаз какво е цъфтеж, какво е чудо 

Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Апълката ми прати на лични тези кадри от мръсната Виктория и опърпаните И жители
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20& ... alid=72692"
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20& ... alid=72692"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА