Canada Elections 2004 -- Българският вот
Canada Elections 2004 -- Българският вот
За коя от партиите в Канада бихите гласували ако имахте възможност на 28 Юни 2004?
Аз съм за освобождението на Кебек от тия гадни аглофони,тия франсета сряха да раждат та се притеснявам малко как ще стане тая работа.Малко на дебата по CTV тоя от Блок Кибекуа бая се оплете,докато си каже изре4ението за представяне и му свърши времето,но ина4е голям сладур само как палте4и.
Тука в Монтреал има един много актуален въпрос- "Кой открадна парите на безработните" .Навсякуде са го разлепи ли тоя въпрос.Та аз не го знам отговора и ми е любопитно кой е тоз 4овек?
Тука в Монтреал има един много актуален въпрос- "Кой открадна парите на безработните" .Навсякуде са го разлепи ли тоя въпрос.Та аз не го знам отговора и ми е любопитно кой е тоз 4овек?
Да,
и култовата фраза - ние искаме независим Кебек(повтаря се няколко пъти)... НО, Кебек ИмА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ПАрИ....
Тук в Отава доста хора се подиграват на това. В крайна сметка всичко опира пак само и единствено до пари.
Нищо по-различно от БГ и от навсякъде другаде. Кокълът си е сладък навсякъде по света.
Хайде, дръжте кокълааааааа
и култовата фраза - ние искаме независим Кебек(повтаря се няколко пъти)... НО, Кебек ИмА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ПАрИ....
Тук в Отава доста хора се подиграват на това. В крайна сметка всичко опира пак само и единствено до пари.
Нищо по-различно от БГ и от навсякъде другаде. Кокълът си е сладък навсякъде по света.
Хайде, дръжте кокълааааааа
Alina
Абе да махнеш тея нагли англофони няма да стане. Само пример, че Westmount където някои от тях живеят средния доход на семейство е 200КIRA написа:Аз съм за освобождението на Кебек от тия гадни аглофони,тия франсета сряха да раждат та се притеснявам малко как ще стане тая работа.Малко на дебата по CTV тоя от Блок Кибекуа бая се оплете,докато си каже изре4ението за представяне и му свърши времето,но ина4е голям сладур само как палте4и.

Аз иначе съм за Консерваторите - малко са неориентирани и правят грешки, но имат по-голям потенциал за обществено доверие от Либералите.
Пол Мартин е идиот - мисли си че като много плямпа висчики го слушат. Сега видях прави 24 часов предизборен маратон ще промени нещо, а екипа му се е изнервил вече и сам ще си го отнесе. Той напористо кара кампанията като все едно управлява корпорация, не дава отговор на важни въпроси като това именно за свитите пари на безработните и т.н
Bloc Quebecois не е лоша партия, но има два основни проблема -
1. има негативно антифедерално отношение с което никой извън Квебек и да иска няма да гласува за тях защото всички разбират федерализма като по-добре решение
2. кандидатите му са жалка картинка - една от кандидатките не можеше да говори английски и го мешаше в ефир, други някакви нескопосани.
Bloc Quebecois има страхотен шанс ако излезе на федерално ниво и каже - ето ние в Квебек знаем как да правим нещата, не искаме да се делим само искаме справедливост на бюджета, ще оправим здравеопаването и училищния сектор и т.н. ама са малки още и мислят на дребно.
http://www.ctv.ca/mini/election2004/sta ... meset.html
Greshish vidja li sa!!!! 1990 - Loi 101 kogato sa go vyveli. Vsichko jivo s US capital izbjagalo kym Torontno i za dve godini cenite na kyshtite v centyra na Montreal padnali s 40%.Dimitar Kolev написа:Те ще вземат да се отцепят тия шеметни франкофони/дрънкофони и ше трябва пак да емигрирам-леле ква мизерия ще настъпи тука-ЩАТите веднъж да видят отцепен Кебек и край на изгодните договорчета,кебекарите селинджъри ще умрат от глад.
Ej kak im se smee edin moj prijatel Xavier ot Francia kojto raboti tuk ot 3 godini - byzika se che se pravili po Francuzi ot nego

Abe...ostavi.