О, със сигурност квотата не е приключила сега. Имат огромна опашка в Сидни. Единственото, за което можеш да се ядосваш е, че не си прочела по-рано разочарованите постове на всички по форумите... Въпреки че аз се чудех - ако бях ги прочела, дали все пак отново нямаше да прежаля тия 180лв и да си изпратя документите - просто за всеки случай...
С риск да разсмея повечето от вас, трябва да призная, че аз между другото им написах писмо по този повод...

Писах, че те добре предупреждават в сайта, че цифрите са приблизителни, но това тяхното не е приблизително, а си е направо подвеждащо! Запитах ги дали може да дадат разяснения откъде да черпим информация относно квотата, тъй като явно сайта не е достатъчно надежден източник. (не че очаквам някакъв ефект от този мейл, но просто въпросът е принципен...

да не би случайно да си помислят, че не знаем какво направиха миналото лято ...). А пък и знаеш ли, може би, ако наистина системата работи за хората, може да си извадят поука и да променят това недомислие