Явно нещо съм се подвела за 10те години. Ами супер, класирате се на първо четене
Почвайте документите - ако имаш въпроси, пиши. Тук повечето сме изчели много по темата и ще помагаме
Относно NOC 1122 - упорито се пише по форумите, че наистина квотата се е запълнила за 6 работни дни от нулирането, въпреки че официално обявиха, че е запълнен този NOC на 22 август. Служителите от посолството в Букурещ казаха, че това означава, че до 22 август хващаш квотата, но май не е точно така. Ние чакаме отговор по този NOC и май сме единствените, които още нямат такъв. Нямаме особено голяма надежда, но ... стискаме палци и ние и половината форум тук за изненадващо добра развръзка на нашия кейс
Относно IELTS - да знаете, че ключът към палатката е в правенето на много тестове. Имам свалени от нета много сканирани учебници с тестове за IELTS, които съм ги събирала от темите тук - пиши на лични, ако не ти се търси по темите и ще намерим начин да ти ги пратя. Между другото ако искате си се гответе заедно, но резултат от IELTS ви трябва само за principal applicant - т.е. само съпругът ти трябва да се яви

:):)
Успех!