Срещи в София
Re: Срещи в София
оправено 

- jasmin_veni
ние сме 2+1
DSC Виена - 03.06.2011г.
Интервю - 09.09.2013г.,Успешно
Изпратени/получени в Сидни - 09.10.2013/15.10.2013
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
а сега остава да уточним и мястото на срещата и да запазим от сега, че по клубовете обикновено има рождени дни в събота....
- jasmin_veni
Нещо сте ме писали с още едно дете...мерси за пожеланието, ама засега предпочитам да съм с един брой
Звънях в Островът на Цар Борис 3. Следобедните часове са свободни, но ако искаме залата да е запазена само за нас трябва да се капарира, като минимумът, който изискват е 10 деца, по 7 лв. на дете. Другият вариант е да отидем на късмет и ако залата е свободна да се ползва от децата.
И третия вариант - без децата в някоя пицария.

Звънях в Островът на Цар Борис 3. Следобедните часове са свободни, но ако искаме залата да е запазена само за нас трябва да се капарира, като минимумът, който изискват е 10 деца, по 7 лв. на дете. Другият вариант е да отидем на късмет и ако залата е свободна да се ползва от децата.
DSC Виена - 03.06.2011г.
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
оправено...иначе и с две не е лошоjasmin_veni написа:Нещо сте ме писали с още едно дете...мерси за пожеланието, ама засега предпочитам да съм с един брой![]()
![]()

А може ли да се направи резервация само за възрастни...примерно едно сепаре...те бяха доста големи. Пък децата едва ли ще е проблем да си играят в клуба, дори и да има рожден ден. Най-много да ги почерпят с торта

jasmin_veni, какъв е точният адрес? Тъй като аз не го знам къде е, а в сайта виждам, че на Цар Борис ІІІ има 2 адреса
За третия вариант - не ни устройва, защото няма на кого да оставим малчо.
Имаме ли вариант да запазим 10 места за възрастни, а дечицата без резервация в залата?
упс, с kroxy пишем и мислим еднакво

За третия вариант - не ни устройва, защото няма на кого да оставим малчо.
Имаме ли вариант да запазим 10 места за възрастни, а дечицата без резервация в залата?
упс, с kroxy пишем и мислим еднакво

Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
- jasmin_veni
Не, няма такива варианти, само възрастните
Залите се резервират за децата и се плаща за тях, родителите са на свободна консулация.
Всички клубове са на този принцип, в крайна сметка се плаща на аниматорите да гледат децата и трябва да ги ангажират предварително.
Мили, Цар Борис 109 е точният адрес.
Ако имате други идеи за клубове, сега е момента да ги кажете, че скоро всичко ще е резервирано

Всички клубове са на този принцип, в крайна сметка се плаща на аниматорите да гледат децата и трябва да ги ангажират предварително.
Мили, Цар Борис 109 е точният адрес.
Ако имате други идеи за клубове, сега е момента да ги кажете, че скоро всичко ще е резервирано

DSC Виена - 03.06.2011г.
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
Има един ресторант Добро, в Лозенец, в който има и детски кът с аниматор (който се заплаща отделно). Неудобството е, че залата за непушачи е на долния етаж, а горе, където е клуба, се пуши. Т.е. децата ще са далеко от нас. Ако това не е проблем, може и там.
Друго, което мога да предложа, е, че наши приятели имат вегетариански ресторант в центъра (до Макдоналдс на Витошка)- много малко и уютно е, не се пуши вътре. Мога да говоря с тях да си направим някаква резервация там. Децата ще играят около нас, безопасно е. Дори скоро правихме детски рожден ден там. Няма да има аниматор, който да ги занимава, но предполагам, че те ще се заиграят
Това е от мен засега
Друго, което мога да предложа, е, че наши приятели имат вегетариански ресторант в центъра (до Макдоналдс на Витошка)- много малко и уютно е, не се пуши вътре. Мога да говоря с тях да си направим някаква резервация там. Децата ще играят около нас, безопасно е. Дори скоро правихме детски рожден ден там. Няма да има аниматор, който да ги занимава, но предполагам, че те ще се заиграят

Това е от мен засега

-
- Обратна връзка:
Ние за съжаление ще отпаднем от срещата. Детето вчера падна от катерушката по лице и доста се е ожулил от едната страна и се е подул, та ще гледам да го пазим докато позаздравее да не се удари пак без да иска като се заиграят децата. Ще разказвате после как е минала срещата. Дано да има още получени акюзета 

DCS Виена -22/08/2011
Интервю - 17/09/2013
DCS Сидни -10/10/2013
Бар кодове - 20/11/2013
Медицински - 06/01/2014
Покани за визи - 04/03/2014
Визи - 03/04/2014
Полет - 16/06/2014
Интервю - 17/09/2013
DCS Сидни -10/10/2013
Бар кодове - 20/11/2013
Медицински - 06/01/2014
Покани за визи - 04/03/2014
Визи - 03/04/2014
Полет - 16/06/2014
- jasmin_veni
krisskka да се оправяте бързо
Крокси, попитай за условията на този ресторант в Лозенец.
Относно пушачите - ние и двамата сме пушачи, обаче ми е много странно, как така детският кът е на етажа за пушене
Без аниматор, повече от 4 деца на едно място - мисията Среща на Бг Канада е изгубена тотално.
Идеята за този ресторант ми харесва, защото може да съберем много повече хора, има зала за пушачи и може направо там да се седне.
И се надявам повече хора да дойдат.

Крокси, попитай за условията на този ресторант в Лозенец.
Относно пушачите - ние и двамата сме пушачи, обаче ми е много странно, как така детският кът е на етажа за пушене

Без аниматор, повече от 4 деца на едно място - мисията Среща на Бг Канада е изгубена тотално.
Идеята за този ресторант ми харесва, защото може да съберем много повече хора, има зала за пушачи и може направо там да се седне.
И се надявам повече хора да дойдат.
DSC Виена - 03.06.2011г.
Полет - 26.05.2014г.

Полет - 26.05.2014г.
Jasmin, детският кът е отделен от залата за пушачи. Миналата година празнувахме рождения ден на сина ни там и се получи добре. Притеснява ме само, ако има някой с бебе в тази зала за пушачи, но по спомен вентилацията им беше добра и не беше задимено. Ето линк http://www.dobro.bg/?action=document-restaurants
Ние сме с бебе и ако остане варианта с Добро няма да можем да дойдем.kroxy написа:Jasmin, детският кът е отделен от залата за пушачи. Миналата година празнувахме рождения ден на сина ни там и се получи добре. Притеснява ме само, ако има някой с бебе в тази зала за пушачи, но по спомен вентилацията им беше добра и не беше задимено. Ето линк http://www.dobro.bg/?action=document-restaurants
Аз съм за първия вариант с детския център - отиваме без резервации, пък ако е пълно и ако времето е благосклонно към нас и е все така хубаво както тези дни, може и някъде навън да се закотвим. Имаме още 1 седмица да решим, така че всичко е под контрол все още

Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
За нас е без значение, така че каквото решите. Но съм за вариант, в който всички могат да дойдат. Ако някой знае район с повече клубове наблизо, така че да имаме по-голям шанс да намерим някъде места....
Днес ми казаха за още едно заведение с детски кът. Изглежда много приятен. Има вероятност в неделя да отидем до там и ще видя как стои въпроса с пушачите и непушачите 
Ето и тук да разгледате:http://www.chervenata.com/index/kidsplace

Ето и тук да разгледате:http://www.chervenata.com/index/kidsplace
Това изглежда интересно. Ако се заформи срещата там може и ние да се присъединим.kroxy написа: Ето и тук да разгледате:http://www.chervenata.com/index/kidsplace
Vouloir, c'est pouvoir!