Документи Букурещ - Пролет 2011
Re: Документи Букурещ - Пролет 2011
Хайде някой да се похвали с покана за визи
))

23.04.2010 - 17.12.2011
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Да, на мен ми поискаха този формуляр, въпреки че нямам представител и именно за това не го пратих отначало, но след запитване към тях, след като ми го поискаха, ми отговориха, че трябва да го има към пакета с документите ми.Нямам повече обяснение, но не е задължително да го искат на всеки.mufc написа:Бележките на тази банка са един вид на , който пише такса за виза. Аз също съм платил таксата за разглеждане на документите на бележка на, която пише такса за виза.
А таксата за самата виза все още не съм я плащал, смятам като ми дойде поканата за виза да я плащам тогава.
Формуляра за представител не съм го пращал и аз. Това, че са го искали на Десита не означава, че на всеки ще го искат, когато пращах докс до Букурещ този формуляр не беше задължителен.

И ние сме с ОК на медицинските.
Вече сме в процес на чакане на покана за визи. Канадска ият рожден нова година май няма да има. Надявам се третият рожден ден на детето да бъде в ресторант в Монреал

Вече сме в процес на чакане на покана за визи. Канадска ият рожден нова година май няма да има. Надявам се третият рожден ден на детето да бъде в ресторант в Монреал

И ние сме с ОК на медицинските.

И ние сме Ок на медицинските, добре че видях че сте писали, та се сетих да звънна, сега чакане и учене ....
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Ако това ще подейства ободряващо, ние получихме покана за визи на 26.10.kaliopeq написа:Хайде някой да се похвали с покана за визи))
Прегледите ги правихме на 09.08.
Пожелавам скорошно получаване на всички

loginn Здравейте поздравления по mail ли ви пратиха поканата
Честито за поканите, това е страхотна новина!
Наистина ни подейства ободряващо

Наистина ни подейства ободряващо

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
loginn написа:Ако това ще подейства ободряващо, ние получихме покана за визи на 26.10.kaliopeq написа:Хайде някой да се похвали с покана за визи))
Прегледите ги правихме на 09.08.
Пожелавам скорошно получаване на всички

Едно огромно Честито от мен! Това наистина е страхотно изживяване:)
Ами....много спелост и само напред Ви желая:)
И скоро всички да се похвалим.
- sudju4e
- Обратна връзка:
Браво loginn! Поздравявам Ви за успешния край на вашата процедура и Ви пожелавам един прекрасен старт на канадска земя! 

DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
-
- Напуснал форума
Честито и от нас
Пожелаваме ви Коледа на канадска земя

Пожелаваме ви Коледа на канадска земя

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Честито loginn
Пожелавам на всички имащи вече ОК на медицинските в скоро време да си получите и поканите за визи.... белким се сетят след това да ни пратят и на нас медицинските

Пожелавам на всички имащи вече ОК на медицинските в скоро време да си получите и поканите за визи.... белким се сетят след това да ни пратят и на нас медицинските

Manchester United Football Club
Честито и от мен, Логин! Пожелавам ти цялото щастие и всичко положително, което може да ти даде Канада! Поздрави!
Логин, честито и от мен.
По пощата ли получихте поканата или по електронната поща?
По пощата ли получихте поканата или по електронната поща?
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Благодаря на всички!
В отговор на niko8003 и Joya:
Да, по имейл я получихме.
Интересно е че са писали: "Upon receipt of the above items, your application will be reviewed for final decision. In approved cases, a Confirmation of Permanent Residence form will be prepared for yourself and each member of your family..."
Излиза че при получаване на покана окончателното решение за издаване на визи още не е взето.
В отговор на niko8003 и Joya:
Да, по имейл я получихме.
Интересно е че са писали: "Upon receipt of the above items, your application will be reviewed for final decision. In approved cases, a Confirmation of Permanent Residence form will be prepared for yourself and each member of your family..."
Излиза че при получаване на покана окончателното решение за издаване на визи още не е взето.