Решение на ромския въпрос

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
optics
Модератор

Re: Решение на ромския въпрос

Мнение от optics »

grozdan написа:Много просто - когато държавата престане да слугува на червената клика! Когато законите започнат да важат еднакво за всички! Когато има права, но има и задължения!

Абе просто...
на теория може би, ама на практика ???
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

grozdan написа:Много просто - когато държавата престане да слугува на червената клика!
Тя защото червената, синята, жълтата и другите клики не са вътряни от българи, олицетворяваща типичната българска крадливост, корумпираност и неуважение на правилата.

Или имаш предложение за патрия от честни, достойни и кадърни политици? Давай я насам, ама да си останат такива и след изборите!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да има предложения за две партии. :rofl:
Ето един примерен лозунг (на партията) ;)
"Дайте ни да лапаме и не ни занимавайте с идиотщините си, па ако ще да сме ф Джибути - Мжибути"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
prace

Мнение от prace »

не бях чела вестник Атака до сега, но в сравнение с официозите от рода на "Стандарт" нивото на писане и размишления е доста по-високо. Грамотно написана статия.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Решението е върховенство на закона, както Гроздан каза вече. Те сами ще се интегрират. Другото е ала-бала. Насилието винаги ражда насилие, не е това начина.
Публикувай отговор