нав съ м във този форум и започвам с ценен за мен въпрос и дано има таргетна група, която е способна да ми помогне. моля всички,които са връщани за нещо в медицинските да участват. 10х
ако е удобно да ми пишете и проблема, като изключим проклетата туберкулоза ще съм много благодарен
Горе-долу месец след медицинските накараха мъжът ми да направи втора снимка, като доктора в Исул за по-сигурно го беше щракнал 2 пъти (и в лице и в гръб). Точно 6 месеца след датата на медицинските, а не от втората снимка, си получихме визите.
На 13.08.2003г. минахме медицинските и след три седмици на 04.09.2003г. пристигна искане от Букурещ, съпруга ми да направи още две снимки!
Понеже д-р Савчева е в отпуск и ще е във Вита на 16.09.2003г. той ще ходи тогава и ще чакаме...
Дай боже да е само това!
Повече от четири месеца след медицинските, когато вече си чакахме визите, след обаждане в Букурещ се оказа, че чакали снимки на бял дроб от съпруга ми, за които никой до този момент не ни беше уведомил. Не е ясно какъв точно е проблемът, не е от рентгена в Исул, защото там ни направиха по две снимки.