Ех, аз като отговорих първия път по темата, не видях тия 10 млн.
После, като взех да чета, че всеки гвоори "а аз като спечеля ..." се досетих, че съм изпуснал нещо.
Определено няма да оставам тука. Но и няма и да напущам за постоянно. Явно ще се пътува повечко. На мен навсякъде ми харесва където съм бил. И във Бургас, Созопол, Варна, София съм живял. Ето че и в Монреал поживях. Мисля да се върна и да карам по някой и друг месец на всички тия места.
А може да добавим и нови. Ето, в Куба съм ходил и никак не беше лошо. С повече пари само може по-добре да става. Там про-танцьорките и артистките-аниматорки по хотелите чудеса правят за някой лев.
Не си струва да купувам много недвижимости. Аз съм скромен, в някое апартаментче на центъра под наем ще съм. Поне когато съм в режим "посещение". В Бургас все още имам страхотен апартамент в центъра. В Созопол също имах, но го продадох. За съжаление. Но пък имам много истински приятели там, винаги ще ме приютят като ида. И във Варна имам добри приятели, а също и София.
Виж кое и "дали" ще имам място за прекарване на повечето време, не знам от сега. Ще му мислим.