Документи Букурещ - Пролет 2011

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Joya

Re: Документи Букурещ - Пролет 2011

Мнение от Joya »

Писах им че срока е изтекъл, дати имена всичко, преди малко пак им писах, да видим в понеделник дали ще отговорят. Не знам защо трябва да е толкова тромаво, явно да свикваме наистина ...
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Аватар
sourisGBG

Мнение от sourisGBG »

И ние проверяваме на този линк : https://services3.cic.gc.ca/ecas/security.do?app=ecas" , като въвеждаме номера от баркода В0...... ама....и на нас нищо не излиза. На идентификейшън тайп избрахме: immigration file number
Документи до Виена - 22.03.2010
Accusé de réception - 04.01.2011
Интервю - 02.03.2011
DRP-Букурещ-02.04.2011
Баркодове - 27.05.2011
Получени мед. формуляри - 09.09.2011
Покани - 27.01.2012
Визи - 01.03.2012
Полет - 9 юни 2012
Пристигане в Gatineau
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

И при нас е така. Или аз не въвеждам както трябва :?:
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Не - просто не всички досиета са качени още.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Аватар
kaliopeq

Мнение от kaliopeq »

Здравейте, а да попитам някой платил ли е следващата такса от 365 Евро (или я намалиха ?) :?:
При положение ,че няма още вкарани досиетата или някаква информация ?
23.04.2010 - 17.12.2011
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Karadjova

Мнение от Karadjova »

Kaliopeq,
следвашата такса се плаща, когато получиш покана за виза.Преди да си изпратиш паспорта:)
Да не би да имаш вече покана за виза?!?
Аватар
kaliopeq

Мнение от kaliopeq »

:lol: не и аз чакам :) мислех си дали ако платим няма да ускорим процедурата :) или просто ще се вътрим предварително хихихи
ох, какви ли не глупости вече ми се въртят в главата .
да се стегнат тези хора и да вкарат информацията и да поработят малко егати му и мудната работа.
:D
23.04.2010 - 17.12.2011
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Joya

Мнение от Joya »

По голяма вероятност има, от умрял да получиш писмо, от колкото бюрократ да се разработи през лятото.
Дано да греша и да ме опровергаят максимално бързо :devil:
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Karadjova

Мнение от Karadjova »

:) Да се похваля, че най-накрая и аз си знам номера на досието. Бях сигурна, че всичко си е наред , но сега съм по-спокойна.
И тъй като моите док. пътрви стигнаха в Букурещ, се надявам скоро да има и медицински и да открием есенния сезон на посещение в клиниката в София :D
Joya

Мнение от Joya »

а на мен ми отговориха следното:
Madame,

Veuillez noter qu'à présent les délais de l'examen initial des demandes déposées dans la catégorie travailleurs sélectionnés par la province du Québec sont plus longs qu’auparavant, à savoir six mois. Pour cette raison les formulaires et les directives médicales n'ont pas été encore transmises. Après cette période, vous recevrez une autre lettre vous avisant les étapes suivantes du traitement de votre dossier.

Вече хич няма да им пиша, писна ми, май само аз си оставам без номер на досие!
Karadjova

Мнение от Karadjova »

Джоя, пратих ти ЛС:)
Споко, не ги притеснявай хората-имаш си и номер и досие:)Убедена съм!
mariqpetrova

Мнение от mariqpetrova »

Здравейте!!! :) :) :)
Искам да попитам някой от Пловдив ,който е плащал такса за разглеждане на документи за Букурещ за клона на МКБ, в който го е направил.Явно аз не попаднах на служители, които да ме разберат какво искам да платя и през цялото време ми показваха таблицата с такси за визи. Благодаря предварително :nod:
Joya

Мнение от Joya »

Хора кажете какво представлява тоя така бленуван номер на досие,
написали са нещо горе на мейла, ама като не ми е ясно ?
Karadjova

Мнение от Karadjova »

mariqpetrova написа:Здравейте!!! :) :) :)
Искам да попитам някой от Пловдив ,който е плащал такса за разглеждане на документи за Букурещ за клона на МКБ, в който го е направил.Явно аз не попаднах на служители, които да ме разберат какво искам да платя и през цялото време ми показваха таблицата с такси за визи. Благодаря предварително :nod:
Мария,
аз платих в клона на МКБ, който е на бул. 6-септември, посока линията към Пещерско шосе.Точно преди линията, от ляво е офиса.И докато плащах, имаше и други.Той листа за таксите за визи и разглеждане на док. е един и същ.Просто трябва да им кажеш , че плащаш само "разглеждане на док." а не таксата за виза.
Мисля,че в този офис са наясно, или поне са си припомнили скоро:)
Joya

Мнение от Joya »

Айде за последно да досадя с мойта драма с баркодовете.
Караджова, имам да те черпя, оказа се че имам номер на баркод и някакъв друг, ама
умниците са ги написали с малки букви в горен ляв ъгъл на мейл-а и кой да види,
аз чета големият текст :devil:

UCI NO: хххххххх - този номер какъв е, някой знае ли от получилите писам по пощата ?
Публикувай отговор