Шпеков салам
Шпеков салам
(Мите, сори за спама, но не съм сигурна къде да го постна)
Някой случайно да се е натъквал на шпеков салам в Канада? Ако има някой знае ли как е на английски или в кой магазин го има?
Някой случайно да се е натъквал на шпеков салам в Канада? Ако има някой знае ли как е на английски или в кой магазин го има?
- optics
- Модератор
Re: Шпеков салам
Не само се е натъквал но и го е ял.nina_ написа:(Мите, сори за спама, но не съм сигурна къде да го постна)
Shpekov salami се казва:
http://www.karlovo.com/index.php?main_p ... 2pl8mg1m21"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
- nikolovata
За кой град, квартал иде реч?
Ние си купуваме от руския магазин на бул. Newman в ЛаСал.
Ние си купуваме от руския магазин на бул. Newman в ЛаСал.
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Точно за шпеков не съм умрял, ама подобни сухи салами си купуваме от италианските магазини - Калабрезе и т. п. Режат ти го и на тънко, ако речеш...
Embrace your climate change!
Аз от италианскитене съм много доволен. Николовата, кажи ми, моля те, къде точно е този руски магазин на Newman ? Искам да го посетя, аз съм наблизо. 

Oooo, калабрезето ми е любимо - малко мяза на луканка 

http://eurodel.ca/"alfaM написа:Аз от италианскитене съм много доволен. Николовата, кажи ми, моля те, къде точно е този руски магазин на Newman ? Искам да го посетя, аз съм наблизо.
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Да има в магазини Карлово който се намират в Тороно.nina_ написа:(Мите, сори за спама, но не съм сигурна къде да го постна)
- nikolovata
emilcho написа:http://eurodel.ca/"alfaM написа:Аз от италианскитене съм много доволен. Николовата, кажи ми, моля те, къде точно е този руски магазин на Newman ? Искам да го посетя, аз съм наблизо.

Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!