ACCUSEE 2011
Re: ACCUSEE 2011
УСПЕХ В ЧАКАНЕТО НА ВСИЧКИ. 

Това изяснява нещата. Помислих, че има някакви промени. Благодаря.Това от личен опит го казвам, че не става. Те си преценяват кой да викат на интервю там.
....ако питаш мене и темата не е нужна, има си вече такава "Забавяне на accusee -то".emili_vn написа:zeli4ka, няма нужда да пускаш пост през 2 минути....
-
- Напуснал форума
zeli4ka, кой те е учил да пишеш на френски ?
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
-
- Напуснал форума
Ей, Мартине
Не подсказвай, че ще се глобяваме Бургаско пиво на Златна рибка

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Ако е Каменица с нещо месно на скара, мога да подскажа още малко....pavelyankov написа:Ей, Мартине![]()

Всички чакаме, в момента обработват декемврийските досиета от миналата година, което за януарци значи евентуално получаване на акюзе края на юни. А за тези, подали април като теб, zelichka - навярно още по-дълго. Междувременно, можеш да подобриш правописа си на български, както и да изучаваш усилено френски. Нищо лично, но престанете да се оплаквате за щяло и нещяло. Като сте се хванали на хорото, или го изиграйте докрай, или се откажете от сега. Както пишат много съфорумци, чакането на срокове е най-малкия ви проблем в емигрантството, чакане ви чака и в заветната Канада. 

18.01.2011 DCS Vienne
Много е важно да разбереш разликата от София до бургас .highflyer написа:Всички чакаме, в момента обработват декемврийските досиета от миналата година, което за януарци значи евентуално получаване на акюзе края на юни. А за тези, подали април като теб, zelichka - навярно още по-дълго. Междувременно, можеш да подобриш правописа си на български, както и да изучаваш усилено френски. Нищо лично, но престанете да се оплаквате за щяло и нещяло. Като сте се хванали на хорото, или го изиграйте докрай, или се откажете от сега. Както пишат много съфорумци, чакането на срокове е най-малкия ви проблем в емигрантството, чакане ви чака и в заветната Канада.
Хмм... ето това вече е интересен въпросzeli4ka написа:Много е важно да разбереш разликата от София до бургас .

Има някакъв скрит подтекст в поста на Зеличка, ама не схващам смисъла....mufc написа:Хмм... ето това вече е интересен въпросzeli4ka написа:Много е важно да разбереш разликата от София до Бургас .

zeli4ka,martatabs написа:Има някакъв скрит подтекст в поста на Зеличка, ама не схващам смисъла....mufc написа:Хмм... ето това вече е интересен въпросzeli4ka написа:Много е важно да разбереш разликата от София до Бургас .![]()
остави ни да помислим, какво си искала да кажеш. Дай ни един месец, ама недей да ни казваш отговора.
zeli4ka, не мога да разбера какъв ти е проблема. Явно си от София и си много велика свободомислеща и нетърпелива жена, която толкова много е бързала едно време в училище, че е пропуснала тук там някой и друг урок по български език. Така както си се забързала и към Канадата, ще пропуснеш много и от френския, толкова, че може и да не стигнеш.
А ние тук със "закостенелите" мисли от едно време сме егати задръстеняците, че сме седнали да ти даваме акъл.
Ако е така според теб какво търсиш във форума? Идеи как да накараш онези във Виена да се заемат с твоето досие по-бързо и преди другите, които си чакат реда? В началото пишеше за писмо до министъра по имиграцията - ами седни му пиши на човека, щом мислиш, че така ще ти се получат нещата. Защо занимаваш толкова народ със себе си, след като не ти харесва нито едно мнение, споделен опит и идеи?
Разликата между София и Бургас каква ли е според теб? Според мен основната е, че софиянци изпитват нужда да ходят на море, а бургазлии не изпитват никаква нужда да ходят на Панчарево, а и Витоша им е по-далече от Родопите например.
А ние тук със "закостенелите" мисли от едно време сме егати задръстеняците, че сме седнали да ти даваме акъл.
Ако е така според теб какво търсиш във форума? Идеи как да накараш онези във Виена да се заемат с твоето досие по-бързо и преди другите, които си чакат реда? В началото пишеше за писмо до министъра по имиграцията - ами седни му пиши на човека, щом мислиш, че така ще ти се получат нещата. Защо занимаваш толкова народ със себе си, след като не ти харесва нито едно мнение, споделен опит и идеи?
Разликата между София и Бургас каква ли е според теб? Според мен основната е, че софиянци изпитват нужда да ходят на море, а бургазлии не изпитват никаква нужда да ходят на Панчарево, а и Витоша им е по-далече от Родопите например.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
zeli4ka,нали знаеш приказката"Който бърза -бавно стига."
Успех в процедурата!

-
- Изгонен от форума
zeli4ka
Понеже тука без да обиждам никого,никой не ти помогна с абсолютно нищо,ще го направя аз пък нищо,че това ми е едва четвъртия пост.От всички мнения ще се съглася само с тези които те посъветваха да имаш по-здрави нерви.Преди около 2 седмици в Букурещ имаше инфосесия по въпросите свързани с емиграция в Квебек.Имаше служители на посолството във Виена.Та с моя френски разбрах следното.Броят на молбите към Виена е увеличен 3 пъти.За това обявения срок от 30 работни дни за акюзе,така да се каже не е валиден,но друг посочен няма.Хората се извиняват за неудобството,но с две думи това е положението.В този момент при така създалата се ситуация за акюзе се чака 5 месеца.Значи август ще получиш убеден съм.Но това е при положение,че молбите не се увеличават,а кой знае поже пък да намалеят.Но като сметнеш,че е и отпускарски сезон до края на август всичко при теб ще е окей.Ще си позволя да ти дам един съвет.Чети официалния сайт на Квебек.Там има всичко написано подробно относно процедурата и най-важното е,че е 100% достоверно.За съжаление в този форум,много малко от мненията ще са ти от полза.Чета го от години и стоя зад думите си.От мен успех в процедурата и горе главата!
Понеже тука без да обиждам никого,никой не ти помогна с абсолютно нищо,ще го направя аз пък нищо,че това ми е едва четвъртия пост.От всички мнения ще се съглася само с тези които те посъветваха да имаш по-здрави нерви.Преди около 2 седмици в Букурещ имаше инфосесия по въпросите свързани с емиграция в Квебек.Имаше служители на посолството във Виена.Та с моя френски разбрах следното.Броят на молбите към Виена е увеличен 3 пъти.За това обявения срок от 30 работни дни за акюзе,така да се каже не е валиден,но друг посочен няма.Хората се извиняват за неудобството,но с две думи това е положението.В този момент при така създалата се ситуация за акюзе се чака 5 месеца.Значи август ще получиш убеден съм.Но това е при положение,че молбите не се увеличават,а кой знае поже пък да намалеят.Но като сметнеш,че е и отпускарски сезон до края на август всичко при теб ще е окей.Ще си позволя да ти дам един съвет.Чети официалния сайт на Квебек.Там има всичко написано подробно относно процедурата и най-важното е,че е 100% достоверно.За съжаление в този форум,много малко от мненията ще са ти от полза.Чета го от години и стоя зад думите си.От мен успех в процедурата и горе главата!