Е не е истина!snejabreja написа:Изпратих парите чрез MKB UNOINBANK клон във Враца.Обясних им точно за какво трябва да се изпратят - за обработка на документи за емиграция в Канада, те съответно ми казаха че знаят много добре сметката и няма никакъв проблем а тя е BG 35CBUN91951040120587 с банков код CBUNBGSF. Да но НЕ, дори сега ми обясняват че трябва лично да си търся парите, но къде и аз не знам. Оказва се, че са ги пратили в Канадското посолство в Букурещ. Като цяло УЖАС, обаждахме се в клона им в София. Един познат е платил с чек в ЦКБ и каза че вече са му ги изтеглили което означава че му обработват и документите а ги изпрати след мен. Между другото писмото от Канада ми е от 17,03,2011 а са получили документите на 31,01,2011 така че гору-долу един два месеца ги обработват. А го получих едва днес благодарение на Български пощи!

Излиза, че ние сме в същата ситуация. Само дето още не сме получили никаква обратна връзка, т.е. явно трябва да си чакаме пакета с документите...
Защото и ние платихме в МКБ Юнионбанк, клон в София, и преводът ни е по същата сметка.
А дали би било възможно да извършим нов, правилен превод на сумата, преди да са ни върнали документите? Пък после ще чакаме да ни направят рифънд на този грешен превод?
Моля ви, нека ако някой има идея или опит с това, да ни даде съвет! Не разполагаме с много време за реакция!
Предварително благодаря!
snejabreja, много ти благодаря, че сподели тук проблема си, за да видим, че той е и наш!
Пожелавам ти успех нататък!