Аз например съм от Плевен.
Откъде сме...?
- lz2arn
- Обратна връзка:
Откъде сме...?
Какво ни е "регионалното зониране"
на (кандидат)емигрантите? Ако има желаещи, може да уточните и града или селото или окръга.
Re: Откъде сме...?
Влез в "Потребители" и ги сортирай по "Местожителство", така можеш да видиш кой от къде. Вярно че далеч не всички са си написали местожителството, но все пак можеш да получиш някаква представа от кой град колко човека са.lz2arn написа:Какво ни е "регионалното зониране"на (кандидат)емигрантите? Ако има желаещи, може да уточните и града или селото или окръга.
re
То както е тръгнало напоследък само анкети се пускат във форума. Няма лошо. А статистика някой прави ли????...........
И ние сме от София.
И ние сме от София.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

На Милото - мило отговарям : средно по 3 бири седмично...miloto написа:To kakto e tragnalo skoro shte pravim anketa za tova koi kolko bira pie...
Az sam ot Sofia. No oshte za malko.
Е, разбира се, в края на постингите ми те са значително повече, но така е във виртуалното пространство...
Апропо, утре ще се видим и ще идим кой по колко пие...
А, да, от София сме...
И за да изпреваря следващите две анкети : живея в кв. Лозенец, на 5-я етаж...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- gerchev
- Обратна връзка:
Защо ли това ли прилича на Национален статистически институт София. Там все правят едни изчисления и статистики, да му се замае главата на човек от тях.
Предпочитам да е от бира.
Аз съм от Балчик. Лятото излизам на брега , а зимата си стоя в наколното жилище вътре в морето. то поне има само син цвят, а брега има разни зелени,жълти, червени и оранжеви суьоземни водорасли много са опасни. Лятото излизат в отпуск и брега е свободен от тях.

Предпочитам да е от бира.
Аз съм от Балчик. Лятото излизам на брега , а зимата си стоя в наколното жилище вътре в морето. то поне има само син цвят, а брега има разни зелени,жълти, червени и оранжеви суьоземни водорасли много са опасни. Лятото излизат в отпуск и брега е свободен от тях.
- miloto
- Обратна връзка:
Ei, Iv dobro utro,IvHaydu написа:На Милото - мило отговарям : средно по 3 бири седмично...miloto написа:To kakto e tragnalo skoro shte pravim anketa za tova koi kolko bira pie...
Az sam ot Sofia. No oshte za malko.
Е, разбира се, в края на постингите ми те са значително повече, но така е във виртуалното пространство...![]()
Апропо, утре ще се видим и ще идим кой по колко пие...![]()
А, да, от София сме...
И за да изпреваря следващите две анкети : живея в кв. Лозенец, на 5-я етаж...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvo da ti kaja, az ne iskam da spomenavam sredno kolko biri pia na sedmitca, che maja shte se kara. Inache dovechera shte si kajem nasdrave s palna para, dnes mi e polsedniat raboten den i shte sam na 6 oshte ot 17h.
Apropo, i az sam ot Lozenetc, et.2......i t.n. Pitai keepera kakvo misli za Lozenetc!!!
Aide do skoro
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Da jivee Sofia!
Nai-posle da nadusha svoi! Kade ste be sofianci? Omruzna mi da se zanimavam s hora ot provansa.A tuk v Montreal - kolkoto shtesh!
Re: Da jivee Sofia!
zmeya написа:Nai-posle da nadusha svoi! Kade ste be sofianci? Omruzna mi da se zanimavam s hora ot provansa.A tuk v Montreal - kolkoto shtesh!
Do kolkoto znam i Montreal ne e stolica nito na Quebec, nito na Canada...
Sofiancite sa v Sofia; tuk (v Montreal) sme ot Balgaria :idea:
- Sneji
- Най-любезен форумец

Re: Da jivee Sofia!
Точно така! Стига делене - всички сме българи!Niko написа:zmeya написа:Nai-posle da nadusha svoi! Kade ste be sofianci? Omruzna mi da se zanimavam s hora ot provansa.A tuk v Montreal - kolkoto shtesh!![]()
Do kolkoto znam i Montreal ne e stolica nito na Quebec, nito na Canada...![]()
Sofiancite sa v Sofia; tuk (v Montreal) sme ot Balgaria :idea: