СЕМЕЙНИ ИЛИ НЕ!
СЕМЕЙНИ ИЛИ НЕ!
Моля споделете, ако събирам необходимите точки за Квебек, до колко има значение това дали съм семеен или не?
Чувъл съм, че за Квебек търсели повече семейства. Имах едни познати преди време, които кандидатсваха за Квебек. Бяха женени, и двамата бяха с търсени професии, опит, образование всичко. И не получиха визи. Една от причините според тях беше, че нямали още деца. Това беше преди 5-6 години сега вече те са в Англия.
Чувъл съм, че за Квебек търсели повече семейства. Имах едни познати преди време, които кандидатсваха за Квебек. Бяха женени, и двамата бяха с търсени професии, опит, образование всичко. И не получиха визи. Една от причините според тях беше, че нямали още деца. Това беше преди 5-6 години сега вече те са в Англия.
Re: СЕМЕЙНИ ИЛИ НЕ!
Няма значение нито дали си семеен, нито дали имаш деца ако събираш необходимия брой точки. Това не бива да те притеснява 

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Там имат значение личните ти качества 

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Пуф, знам ли и аз? Само мога да предполагам, например дали си наясно какво те чака там, дали си наясно с икономическата ситуация, пазар на труда, първи стъпки, дали си отстояваш мнението... ей такива работи.
Отделно какво знаеш за Квебек и Канада и езиковите знания.
Отделно какво знаеш за Квебек и Канада и езиковите знания.
Аз, навремето получих максималния брой точки за адаптивност - френски език, пари при пристигането, търсена професия, ясна идея как да си приравня дипломата по тази търсена специалност.mufc написа:Да Azzura, знаеш че имам слабост към този фактор Адаптивност![]()
![]()
Питам се въз основа на какво един човек , който ще си говори с мен един час, ще ми оценява личните качества?
Официалните текстове съм ги чел, и не ми дават отговори какво точно се оценява за да вземеш пълния актив от 6 точки... обясненията, които дават едни общи такива... знаеш за какво говоря
Според мен е супер субективно, но това е живота тук -трябва за 30 минути да се продадеш

Аз като кандидатствах в Университета се чудех как така ще ме преценят за 20-30 минути интервю? Миналата година когато ходих самия аз да интервюирам разбрах как се получава: сяда някой срещу теб и ти след 5 минути имаш мнение за него и което е най-странното и тримата интервюиращи имахме едно и също мнение всеки път за всеки кандидат - общо 8 за деня. Знам ли как се получава......
Супер пумпи! Остава и ние да се представим добре

Последно промяна от azzura на Пет Фев 25, 2011 1:00 pm, променено общо 1 път.
Няма причина да не се представите добре, просто няма такава причина. Когато човек иска нещо и знае начина да го постигне, то той го прави.....Успехazzura написа:Супер пумпи! Остава и ние да се представим добре![]()
![]()
как разбра колко то4ки си полу4ил за адаптивност при положение, 4е никой не ти дава FEWAL-a (така ли се казва6е
) 

Човека ми го каза на интервюто - друго не ми обясни, но ми каза, че ми дава максимално точки за адаптивност, защото според него ще се справя добре там.....nini написа:как разбра колко то4ки си полу4ил за адаптивност при положение, 4е никой не ти дава FEWAL-a (така ли се казва6е)
Между другото си спомням, че и тя( беше жена май) си беше написала домашното и интервюира жена ми и на испански, защото бяхме писали, че тя говори испански - направи ми невероятно впечателние.....
Ако ги събираш, какво ти пука дали си женен или не?dunski написа:Моля споделете, ако събирам необходимите точки за Квебек, до колко има значение това дали съм семеен или не?
Или те лъжат за причината, или преди 5-6 години се е държало повече на семействата, което не ми се вярва....и пак се връщаме на вариант едно.dunski написа:Бяха женени, и двамата бяха с търсени професии, опит, образование всичко. И не получиха визи.

- Kan_Tangra
хаха, много ясно, че на 1.
Аз кандидатствах преди около 7г. Сам. Нямаше проблеми.
При положение, че ясно е записано какво се изисква и какво не е абсурдно да се създават легенди.
За да не те вземат обикновено си има сериозна причина. И тя не е щото изпитващия станал на криво тоя ден.
Това само хора, дето не обичат истината в очите могат да си фантазират.
Аз кандидатствах преди около 7г. Сам. Нямаше проблеми.
При положение, че ясно е записано какво се изисква и какво не е абсурдно да се създават легенди.
За да не те вземат обикновено си има сериозна причина. И тя не е щото изпитващия станал на криво тоя ден.
Това само хора, дето не обичат истината в очите могат да си фантазират.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола