Търся съвет относно намиране на оферта от работодател

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
mag_66

Търся съвет относно намиране на оферта от работодател

Мнение от mag_66 »

Здравейте,
Искам да попитам някой знае ли какви са стъпките за намиране на оферта от работодател от Квебек и дали е възможно от България да си намереш работа в Канада. Другия ми въпрос е трябва ли тази оферта да е по специалността на някой от двамата кандидати или може да е за всякаква работа т.е. и не толкова квалифицирана.
Аватар
balbi

Re: Търся съвет относно намиране на оферта от работодател

Мнение от balbi »

mag_66 написа:Здравейте,
Искам да попитам някой знае ли какви са стъпките за намиране на оферта от работодател от Квебек и дали е възможно от България да си намереш работа в Канада. Другия ми въпрос е трябва ли тази оферта да е по специалността на някой от двамата кандидати или може да е за всякаква работа т.е. и не толкова квалифицирана.
Темата и преди е обсъждана.
Теоритично всичко е възможно - дори и да си намериш работа в Квебек от България. На практика нещата са по-различни. Трябва да си специалист, който е трудно срещан, за да ти обърнат внимание на резюмето, ако си някъде извън Канада. Дори извън Квебек...
Аватар
sudju4e
Обратна връзка:

Мнение от sudju4e »

Не искам да те обезкуражавам, но по принцип, за да ти изпрати един работодател оферта за работа, той трябва да докаже че в цял Квебек няма подходящ за тази длъжност човек и тогава да потърси теб..., което граничи с границата на невъзможността почти :(
DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
thriller
Изгонен от форума

Мнение от thriller »

Е не е истина кви хора пишат вече тука.Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да отвориш и прочетеш малко в нета,вместо да задаваш тъпи въпроси и да задръстваш форума с простототии,щото напоследък такива идиотски теми се отвориха във форума,че аз и другите хора в процедурата около мен,а те са 20-тина останахме изумени.Не можеш да питаш във форума ще минеш ли с фалшива диплома,има ли кой срещу заплащане да ти уреди брак с канадски гражданин и има ли кой да те издърпа в Канада пък ти да работиш за него и нам кви си още простотии.И като си помисля,че от Виена отварят тука и четат бъдете убедени в тва и....се срамувам от тва,че съм българин.
pumpy

Мнение от pumpy »

thriller написа:Е не е истина кви хора пишат вече тука.Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да отвориш и прочетеш малко в нета,вместо да задаваш тъпи въпроси и да задръстваш форума с простототии,щото напоследък такива идиотски теми се отвориха във форума,че аз и другите хора в процедурата около мен,а те са 20-тина останахме изумени.Не можеш да питаш във форума ще минеш ли с фалшива диплома,има ли кой срещу заплащане да ти уреди брак с канадски гражданин и има ли кой да те издърпа в Канада пък ти да работиш за него и нам кви си още простотии.И като си помисля,че от Виена отварят тука и четат бъдете убедени в тва и....се срамувам от тва,че съм българин.
Що, да не би ти да си от тези с фалшивите дипломи или уредени бракове ;)
Защо не си живееш живота и оставиш тези от Виена да си вършат работата. И да четат и да не четат тук, това по никакъв начин не променя шансовете на кандидатите - всеки си зависи от своите си точки и квалификации.
В крайна сметка няма нищо лошо да се "ожениш" за виза. Аз лично не виждам къде му е сметката да живея с някого за 3 години и колко може да ми плати за това, но хора всякакви, такак че ги остави намира - в крайна сметка всеки си намира майстора рано или късно и в България или в Канада.....
Godis

Мнение от Godis »

thriller написа:Е не е истина кви хора пишат вече тука.Аз не мога да разбера толкова ли е трудно да отвориш и прочетеш малко в нета,вместо да задаваш тъпи въпроси и да задръстваш форума с простототии,щото напоследък такива идиотски теми се отвориха във форума,че аз и другите хора в процедурата около мен,а те са 20-тина останахме изумени.Не можеш да питаш във форума ще минеш ли с фалшива диплома,има ли кой срещу заплащане да ти уреди брак с канадски гражданин и има ли кой да те издърпа в Канада пък ти да работиш за него и нам кви си още простотии.И като си помисля,че от Виена отварят тука и четат бъдете убедени в тва и....се срамувам от тва,че съм българин.
Трилър,още си зелен. Предполагам , че е от липса на житейски опит.
Малко засилка, за да ти дам посока на мислите: идваш тук, срещаш се с някой живял вече годинка-две в Канада, и почваш да задаваш въпроси.....
Публикувай отговор