Срещи в Бургас
Re: Срещи в Бургас
Здравейте приятели!
Днес ще има сбирка в Sity's Cafe. Вече има и запазена маса за 18:00ч. до бара в дясно, но за всеки случай ще се отличаваме с канадско и българско знаме на масата.
До скоро.
Днес ще има сбирка в Sity's Cafe. Вече има и запазена маса за 18:00ч. до бара в дясно, но за всеки случай ще се отличаваме с канадско и българско знаме на масата.
До скоро.
Къде и кога ще е следващата среща?
В неделя /16.01.2011г./ на същото място по същото време 

0879448444 (Sity's Cafe)
Това е служебния телефон на кафето,ако решите да запазвате места. Аз,тази неделя ще я пропусна.Приятно изкарване.

Това е служебния телефон на кафето,ако решите да запазвате места. Аз,тази неделя ще я пропусна.Приятно изкарване.

Марти, какво става с езиковия курс, ще продължаваш ли второ ниво? С другите виждал ли си се?
DCS Виена - 12.05.2011 г.
Акюзе - 21.10.2011 г.
Акюзе - 21.10.2011 г.
Ако има желаещи ще почна, ама в момента всичко е забулено в мъгла така че незнам. Ще проверя в бюрото по труда,може да има пак програма ''и аз мога''....частни уроци....самоподготовка....каквото дойде. 

Tази неделя ще има ли събрание ?
Ние ще минем някъде около 19,00ч. през Sity's Cafe. Ако има среща, ще се присъединим. 

Там сме ще ви чакаме
Колеги,в ЕЦ"Давитос" ще започне втори курс по Panorama.
Някой да е чувал какви са преподавателите,обстановката,и най-вече ефикасността на обучение. Учителка е Ваня Габровска.Кофтито е,че искат цялата сума,а тя е 240 лева...ама ще го преживея.
Та,ако имате мнение ще съм ви благодарен.
П.П.Курса почва на 19 февруари.Събота и неделя от 10:00 часа- 2 астрономически часа.
Някой да е чувал какви са преподавателите,обстановката,и най-вече ефикасността на обучение. Учителка е Ваня Габровска.Кофтито е,че искат цялата сума,а тя е 240 лева...ама ще го преживея.
Та,ако имате мнение ще съм ви благодарен.
П.П.Курса почва на 19 февруари.Събота и неделя от 10:00 часа- 2 астрономически часа.
Цена: 280 BGN
Данни : Глобус Център ООД организира курс по френският език-10 февруари 2011 Подготовка за интервю. Обучението е на 3 нива Продължителността на едно ниво е 80 учебни часа Цена на едно ниво 280 лв - разсрочено плащане Гарантираме качествено обучение благодарение на екипа ни от преподаватели г-жа Нели Андонова г-жа Мария Моканова г-н Любомир Найденов З
виж аз това намерих какво мислиш за там ?
Данни : Глобус Център ООД организира курс по френският език-10 февруари 2011 Подготовка за интервю. Обучението е на 3 нива Продължителността на едно ниво е 80 учебни часа Цена на едно ниво 280 лв - разсрочено плащане Гарантираме качествено обучение благодарение на екипа ни от преподаватели г-жа Нели Андонова г-жа Мария Моканова г-н Любомир Найденов З
виж аз това намерих какво мислиш за там ?

за тези които назнаят срещите са от 18:30 в кафе sity"s cafe срещу френската гимназия Срещите са всяка неделя на п-образното сепаре в ляво от бара
В "Глобус" изкарах първи курс по Панорама, ама нещо няма желаещи за втори.di_liana написа:Данни : Глобус Център ООД организира курс...>>>...виж аз това намерих какво мислиш за там ?
Та, ходих до "Давитос". Нещо не ми вдъхнаха доверие, ще си чакам за "Глобус". За сега се подготвям сам

Днес(13.02) ще дойда, ако има желаещи да заповядат.gaq написа:за тези които назнаят срещите са от 18:30 в кафе sity"s cafe срещу френската гимназия Срещите са всяка неделя на п-образното сепаре в ляво от бара
Здравейте и от мен снощи се регистрирах и ако съм допуснал някакви грешки
моля да ме извините
моля да ме извините