Признаване на сертификати !?
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Признаване на сертификати !?
A бе аз ли не разбрах нещо или питащият в темата все още няма виза за Канада??
Май дискусията се обезмисля или се лъжа??
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

-
Щом съм пуснал тема,значи отговорите на тези въпроси ме интересуват!ivandaman написа:A бе аз ли не разбрах нещо или питащият в темата все още няма виза за Канада??
Трябва ли да имам виза за Канада за да се интересувам ? Нещата няма да се променят за 1-2-3 години !
- roumensp
Ти толкова ли си сигурен, че можеш да получиш канадска имиграционна виза когато си пожелаеш, днес или след "1-2-3 години" ?starazagora88 написа:Щом съм пуснал тема,значи отговорите на тези въпроси ме интересуват!ivandaman написа:A бе аз ли не разбрах нещо или питащият в темата все още няма виза за Канада??
Трябва ли да имам виза за Канада за да се интересувам ? Нещата няма да се променят за 1-2-3 години !

-
няма значение .... Благодаря на хората,които отговориха на въпросите ми!
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Зарата не се стягай .. Нищо лично..Нормално е да се разузнава предварително, но в случая изглежда че карацута ти е пред коня..
Ако прочетеш другите теми ще видиш че най-голямата грижа на тези които тепърва ще идват е съответната процедура която ще изберат и всички предизвикателства около нея, като учене на език, медицински, брой точки, необходими документи, цени, куриерски услуги и т.н.
На фона на всичко това, изказването ти че първо "ще дойдеш да видиш" пък след това "ако ти хареса" ... "Ще подадеш молба за емиграционна виза".. звучи леко аматьорско, несериозно и демонстрира тотална липса на познания на процеса с който евентуално ще се захващаш.. (Все пак Канада не е в Европейският съюз)
Както и да е де.. Желая ти успех .. И ако случайно намериш алтернатива на познатите емигрантски процедури до момента, моля те да ги споделиш тук защото на много хора ще им е от полза..
Ако прочетеш другите теми ще видиш че най-голямата грижа на тези които тепърва ще идват е съответната процедура която ще изберат и всички предизвикателства около нея, като учене на език, медицински, брой точки, необходими документи, цени, куриерски услуги и т.н.
На фона на всичко това, изказването ти че първо "ще дойдеш да видиш" пък след това "ако ти хареса" ... "Ще подадеш молба за емиграционна виза".. звучи леко аматьорско, несериозно и демонстрира тотална липса на познания на процеса с който евентуално ще се захващаш.. (Все пак Канада не е в Европейският съюз)
Както и да е де.. Желая ти успех .. И ако случайно намериш алтернатива на познатите емигрантски процедури до момента, моля те да ги споделиш тук защото на много хора ще им е от полза..
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

-
Не се стягам,просто каруцата не върви пред конята
Става въпрос за студентска бригада в Канада ,заминаване с оставане в Канада до 1 година,с work permit за 1 година! Трябва да си студент редовно обучение ( бакалавър или магистър) ,както за USA има бригади ,обаче за там е с оставане до 4 месеца + 1 месец обикаляне като турист
Пускат се документите,цялогодишна е програмата,до 3 месеца документите са готови ,без ходене до Букурещ! И забравих да кажа ,че медицинските прегледи ги отмениха тази година ,ама не знам дали за подаването на имигрантска виза за отменени,за бригадата са отменени и няма да се дават 300 лева за прегледи!

- ivandaman
Интересно.. Извинявам се за прибързаните си заключения..
Не бях чувал за едногодишни бригади в Канада, но щом като има такива не губете време защото има много сняг за ринене и дърва за цепене..

Не бях чувал за едногодишни бригади в Канада, но щом като има такива не губете време защото има много сняг за ринене и дърва за цепене..

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS

Ако случайно не знаеш, 2 дена с работна виза се броят за 1 за пред имиграционните. Сиреч след 6г работа с работна виза имаш право да кандидастваш за гражданство.
-
Наистена не го знаех,благодаря ,че ми го каза !cocose написа:Ако случайно не знаеш, 2 дена с работна виза се броят за 1 за пред имиграционните. Сиреч след 6г работа с работна виза имаш право да кандидастваш за гражданство.
Ето за това са форумите,всеки като каже по нещо ново и интересно и се научават много интересни неща!
Не е съвсем така. Максимум 1 година ще ти признаят за гражданство (2 години престой на работна работна)starazagora88 написа:Наистена не го знаех,благодаря ,че ми го каза !cocose написа:Ако случайно не знаеш, 2 дена с работна виза се броят за 1 за пред имиграционните. Сиреч след 6г работа с работна виза имаш право да кандидастваш за гражданство.
Ето за това са форумите,всеки като каже по нещо ново и интересно и се научават много интересни неща!
Residence CalculatorPlease note that you cannot meet the residence requirements for citizenship without a minimum of two (2) years as a permanent resident.