kak da namerq info. za morskite profesii v QUEBEC

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
boro

kak da namerq info. za morskite profesii v QUEBEC

Мнение от boro »

Moje li nqkoi kolega ili dobre informiran nash synarodnik v QUEBEC da mi izprati site v koito da si izteglq vsichko za morskite profesii v Quebeq?? Az sym 3-rd Officer i plavam pod chujd flag, no ne znam kakva e kategorizaciata v Quebec i iziskvaniqta im za praktikuvane na nqkakva prfesiq v rechnoto i morskoto koraboplavane.
Blagodarq predvaritelno!

P.S. neka nqkoi ako moje da mi pomogne da mi pishi na e-mail batdudi5@abv.bg
LaRue

Мнение от LaRue »

Има един "много страшен" морски вълк, които се подвизава под ника Dimitar Kolev, но иначе е много стабилен и със сигутност ще ти помогне, дори наскоро имаше голяма оферта да превозва картофи от България за Канада и ще се нуждае от помощ. Това е майтап, но ти му пиши ЛС
:beer: :beer: :beer:
rath

Мнение от rath »

LaRue написа:Има един "много страшен" морски вълк, които се подвизава под ника Dimitar Kolev, но иначе е много стабилен и със сигутност ще ти помогне, дори наскоро имаше голяма оферта да превозва картофи от България за Канада и ще се нуждае от помощ. Това е майтап, но ти му пиши ЛС
:beer: :beer: :beer:
Viarno e, samo che ne sa ot BG, ami ot Idaho.
I ne sa kartofi, a sa papeshi
i niama da gi karat, ami ste gi iadat
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

И мен ме вълнува отчасти този въпрос, понеже втората ми специалност е ЕСЕО на водния транспорт и имам всички сертификати за корабен ел. механик и няма да е лошо, ако понауча повече по въпроса за възможностите да се намери работа в тая сфера, пък било то и на брега, в някой ремонтен завод или нещо такова!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заключено