предложение за две нови правила/допълнения на сегашните
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
След като примерът с телефонната компания бе приет толкова буквално то да продължим в същия дух. Значи телефонната компания блокира определен номер защото технически това е възможно. Когато стане възможно и в един форум да се блокира пращането на ЛС до определен потребител админите биха го правили при доказани прояви на заплахи и обиди в ЛС-ия до този потребител. Но засега е възможно да се блокира пращането на ЛС-я като цяло т.е. до всички потребители, което е равносилно на блокирането на изходящите обаждания на телефонният абонат. Едва ли има телефонна компания, която да направи това заради обиди и заплахи към конкретен абонат.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Да имате нещо против троловете?lz2arn написа:Linko, знам, че пътят към ада е постлан с добри намерения, но още ми се струва, че трябва поне да се "блокира номер" както в телефонната компания. Иначе порядъчните потребители си отиват и отиват, и е достатъчен един трол да превърне цял форум в пустопаш.Linko написа:Да не прекаляваме и се увличаме в действията си по "защита на потребителите", това не се знае до къде може да доведе.

Емигрант! Терминатор! Губернатор !
- lz2arn
- Обратна връзка:
Предупреждения, банове.... Виж против troll нямам нищо противtroll написа:Да имате нещо против троловете?lz2arn написа:Linko, знам, че пътят към ада е постлан с добри намерения, но още ми се струва, че трябва поне да се "блокира номер" както в телефонната компания. Иначе порядъчните потребители си отиват и отиват, и е достатъчен един трол да превърне цял форум в пустопаш.Linko написа:Да не прекаляваме и се увличаме в действията си по "защита на потребителите", това не се знае до къде може да доведе.

@mborodin всъщност phpBB не е толкова лош, трета версия поддържа филтри за ЛС, и то добри, че даже на администраторите не им остава много работа...
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.