интервю ноември-декември 2010г.
-
- Напуснал форума
Re: интервю ноември-декември 2010г.
На официалния им сайт бе, хора 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Да бе, човек, верно - там е!blaster написа:На официалния им сайт бе, хора

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... sions.html"
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
В смисъл на същите дати като миналата година ли?blaster написа:Certaines missions peuvent se dérouler aux mêmes dates sur un territoire donné.
Би трябвало именно на офиц. сайт информацията да бъде точна и ясна, а не да гадаем. Ако едната сесия в Букурещ е за България, би трябвало това да се напише в документа.
Друг вариант, много малко вероятен според мен, е чиновническа грешка при печатането, вместо София са написали Букурещ.
Дали някой вече не е попитал съвсем учтиво в и-мейл дали не става въпрос за объркване и дали ще има сесия в София до края на годината?
-
- Напуснал форума
Кое не е ясно?
"Някои сесии могат да се проведат на същите дати върху други територии" - това ли?
"Някои сесии могат да се проведат на същите дати върху други територии" - това ли?
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
-
- Напуснал форума
Аз отивам да си лягам, че утре сутринта съм на френски
А вие размишлявайте какво имат предвид имиграционните

А вие размишлявайте какво имат предвид имиграционните

Вини Джоунс
Вини Джоунс
съвсем не пише "други територии"
за мен, прекалено е общо значението на този текст и затова хората са приложили Програма за сесиите.
Най-добре да успокоим страстите и да залягаме над френския.

за мен, прекалено е общо значението на този текст и затова хората са приложили Програма за сесиите.

Най-добре да успокоим страстите и да залягаме над френския.

-
- Напуснал форума
Ти въобще разбра ли какво точно са написали имиграционните 

Вини Джоунс
Вини Джоунс
''Мисиите за селекция за квалиф.работници се провеждат в няколко страни, по различно време в годината.Някои мисии могат да се състоят на една и съща дата в дадена територия.(...)"
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Именно.Тук въобще не става ясно дали за България ще има зимна сесия 2010,ако са малко кандидатите,хората пестят разходи/криза е/ и може би означава една голяма сесия лято 2011.Хич не ми се вярва всички да извикат в Букурещ или Виена.
- sudju4e
- Обратна връзка:
Колкото и да не ми се иска смятам че Nescafe е прав/права и съобщението за което blaster се е захванал си го пише отдавна и просто означава че факта че в различни държави има интервюта по едно и също време не бива да притеснява хората 

DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
-
- Напуснал форума
Не ми се влиза в спорове с вас
Ще се усмихвам и ще си чакам поканата за интервю (в София)
След десетина дни ще ви пиша пак

Ще се усмихвам и ще си чакам поканата за интервю (в София)

Вини Джоунс
Вини Джоунс
Не виждам смисъл да се подхилкваме и да си траем, нали в крайна сметка за това е форума - кой каквото може да каже в помощ на другите го казва. Та по пътя на логиката - в списъка с дати са дадени имената на посолствата, а тъй като в Бг няма посолство , то София я няма в тоя списък.Тъй, че по мое скромно мнение сесия ще има и в края на тази година в България.blaster написа:Не ми се влиза в спорове с вас![]()
Ще се усмихвам и ще си чакам поканата за интервю (в София)![]()

Стига сте спорили и гадали - ето тук http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... tml#vienne"
хората са написали, че няма да има сесия, графика е по-надолу на същата страница. Ако този текст (Aucune entrevue
pour ces paysactuellement1 et 2) срещу името на България не се промени на име на месец 2010, няма да има интервю в БГ.
хората са написали, че няма да има сесия, графика е по-надолу на същата страница. Ако този текст (Aucune entrevue
pour ces paysactuellement1 et 2) срещу името на България не се промени на име на месец 2010, няма да има интервю в БГ.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Това обаче не означава, че няма вероятност да променят решението си.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Никой ли не знае как е било при предишни сесии?
За пролетната сесия 2009 са изпращали поканите
поне едим месец по рано.Поне така са написали в
статистиката на викито.
За пролетната сесия 2009 са изпращали поканите
поне едим месец по рано.Поне така са написали в
статистиката на викито.