Ако някой разполага с повечко теми, които са давани на устния изпит TCFQ, DELF, и т.н. ще се радвам да ги сподели с мен на лични

Бих ви посъветвал да изчакате резултатите и да прецените точно колко сте доволни или недоволни, пък тогава да мислите - уравнението ще има по-малко неизвестни.celicata написа:... Въпросът ми е ако не сме доволни от резултатите, да ги пращаме ли към Виена или да се явим отново с цел повишаване? ...
Съветвам те да провериш възможностите за явяване на e-TEFàQ онлайн. На сайта пише че всяка седмица се провежда. Виж последният ред в тази таблица, както и забележката под таблицата.MilenaTri написа:... през лятото няма да се провеждат такива изпити....
Лично аз не съм се явявал на онлайн тест. В предишни теми една кандидатка българка от щатите е разказала как съпругът й се явявал на такъв онлайн тест.martatabs написа:Мakica,ще се съглася с теб,но според мен този тест е само,колкото да си изпробваш знанията.Това се прави с оглед на това да си видиш възможностите.Според мен не би имал някаква тежест при разглеждане на документите за емиграция,ако въобще онлайн теста стигне до там.Поне аз смятам така.Защото си прав/а,че по този начи може да се блъфира.
Demococcus,ти лично ползвал ли си го?
Виж на страница 35 от това: http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... PI-3-1.pdfGAL73 написа:Какво ниво по френски се оценява с 14 точки?!