Доволни ли сте от живото в Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
cocose
Има 1 предупр. за БАН
Мнения: 1054
Регистриран на: Чет Авг 27, 2009 9:58 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от cocose »

abozhilov написа:
cocose написа:А за оня пич дето яде коловете с доматите....или май беше обратното :tmi: , ще ти кажа че истинският програмист е този който знае няколко езика, и че езикът е само средство за изразяване на идеи, но нямаш ли ги идеите, колкото и перфектно да знаеш средствата..........все същата боза ще се получи :lol:
А да, ето ти една книжка да прочетеш, и след 10г ела да се обадиш кво си научил: http://norvig.com/21-days.html
току виж след това си разбрал кво значи K.I.S.S. 8)
Боже вече ще започна да се смея... Един път че казах същото, но освен това ти дадох литература от едни от най-големите светила в програмирането. Предполагам знаеш кой е Кернигън? Ако не, се поинтересувай малко, въпреки че ме съмнява някога да си използвал C а пък да не говорим за UNIX.

И абревиатурата K.I.S.S ми е интересно да я видя на практика от теб. Дай някой проект, който изисква подобаващ дизайн да го разгледам да видя дали ти си я разбрал тази книжка :D
Пич, казах ти, обади ми се след 10г, сега квото и да говоря ще ти минава през едното отверстие та директно към другото :lol:
cocose
Има 1 предупр. за БАН
Мнения: 1054
Регистриран на: Чет Авг 27, 2009 9:58 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от cocose »

abozhilov написа:
cocose написа:Жената е доволна, поколението и то доволно, а даже и на знае и една дума български :),
На това се казва гяурско мислене! И сигурно в България тези деца нямат баби дядовци? Или си забравил за всички близки хора в България? Интересно ако ги доведеш тези деца тук, ти ли ще си им преводача? :D Забравих, ти изказа мнението че езика след 50г. щял да умре. След 50г. може да ни няма мен и теб но българският език ще е тук много много след нас. Както е бил преди нас! Това колкото по скоро го осъзнае ограниченият ти мозък, толкова по-добре. Винаги съм се чудил защо България е била 500г. под турско робство. Като чета тук и като наблюдавам хората в България определено си има причина. Хора без ценностна система! Хайде понеже си високо интелигентен кажи нещо страшно тривиално.

Какво обичаш?

Хора като теб не обичат нищо! Това че си дигнал картонена кула в Канада нищо не означава. За Канада ти си просто един емигрант. Едно дърво без корен! Канада не е твоята родина. Ако знаеш какво означават тези думи: "родина", "татковина" и прочие. Хора като теб обичат да кротуват. Да си живуркат... Това е точната дума. Ей заради това живуркане България е страдала... И честно казано много се радвам, че хора като теб са извън България! Просто ти не заслужаваш такава родина като България. Защото между държавата България и родината България разликата е покъртителна! Лошото е че хора като теб никога няма да го осъзнаят. Хората като теб търсят лесният път. "Аз мразя България", "Аз когато съм в България съм в чужбина". И какво успокоение ви дава това нещо? Като мразите България, вие мразите себе си! А ако в България сте в чужбина, значи навсякъде сте в чужбина. Хайде със здраве! И като дойдете в България си купете копие от "История славянобългарска"! Пък и след това може да прочетете повода на Вазов за "Епопея на забравените", за да се успокоите че не сте единствените роби с българско потекло.

Хайде със здраве. Отивам на балкона да пуша и да гледам паметника на Васил Левски. Ако въобще знаете кой е този човек...
Не знам защо, ама винаги като чета подобни простотии, и се сещам за Васил Левски....и кво е казал за турците, за толерантността, за така нареченето дивърсити (на български май тази думичка няма превод а :) ).......но кой е Левски, престъпник, нал тъй пиле шарено? Или пък Христо Ботев, един емигрант терорист, или Вапцаров......с две думи, не народ, а МЪРША. Фъни, пич, не знам кво ти е образованието, ама ако някой те е излъгал че си на ти с логиката, иди и го гръмни в празната тиква :lol: Лесният път викаш? Смехурко си ми ти човеченце малко, пълен спехурко.
ant_dgrad
Мнения: 7
Регистриран на: Пон Авг 09, 2010 6:36 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от ant_dgrad »

Искам само да Ви кажа, че чета форума и пиша в него от скоро.Темата много ме вълнува /ако още я помните /, но коментарите на някои от участниците много ме плашат.И не толкова коментарите колкото това тъпо надскачане и стремежа да се надприказваме.Просто се чудя на усилията които хабят тези хора.Не ги цитирам те ще се разпознаят.Моля да не ме разбирате погрешно дори не Ви критикувам.Само ще копирам един ник abozhilov.Просто не мога да се въздържа и да попитам ти ЧОВЕК ли си какво си ??
Ще се радвам ако замина за Канада и разбера че не си там.Впрочем дано приятелката ти мисли като теб ,защото иначе едва ли би имала някакъв шанс в съжителството с теб в БГ пък какво остава за Канада.
Ако съм допуснала грешки в правописа,словореда и т.н отдай го на това ,че не съм чела ..еди кой си.
Uspial
Изгонен от форума
Мнения: 1001
Регистриран на: Нед Юли 19, 2009 1:30 pm

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от Uspial »

Направо по темата.
Много съм доволен от живота в Канада.
Ей на бизнеса си върви. Карам си новата кола, вечерям с дипломатски щерки които от понеделник почват да плачат щото отивам на ваканция за 6 седмици из Европа включително и в БГ. :D

Е няма да мога да си карам новия мотор и яхтата след като платих годишна застраховка въпреки че сезона е няколко месеца в Канада но ще си рентвам мотор и яхта в Европа. :D
pavelyankov
Напуснал форума
Мнения: 903
Регистриран на: Пет Авг 14, 2009 8:29 am
Местоположение: varna

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от pavelyankov »

[quote="Uspial"]Направо по темата.
Много съм доволен от живота в Канада.
Ей на бизнеса си върви. Карам си новата кола, вечерям с дипломатски щерки които от понеделник почват да плачат щото отивам на ваканция за 6 седмици из Европа включително и в БГ. :D

Е няма да мога да си карам новия мотор и яхтата след като платих годишна застраховка въпреки че сезона е няколко месеца в Канада но ще си рентвам мотор и яхта в Европа. :D[/quote]


Братленце, ти си непоправим случай :lol:
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
kill_u
Напуснал форума
Мнения: 1513
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 1:22 am
Местоположение: Канадистан...
Обратна връзка:

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от kill_u »

Божилов, за втори или трети път използва думата "гяур", която определено е присъща на атакистките прослойки в България. Не виждам защо му се вързвате на този човек. Абсолютно ясно е, че е дошъл тук да се заяжда и да се прави на трол.
Аватар
Rall
Мнения: 2239
Регистриран на: Чет Авг 10, 2006 8:16 am
Местоположение: Raccoon City

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от Rall »

Божилов а ти щастлив ли си? Интересно ми е след като владееш перфектно езика на който общуваш, живееш в държава която обичаш, имаш познания и умения с които малко хора могат да се похвалят какво те мъчи отвътре? Аз съм щастлив в Канада.
Dead Eyes See No Future
Аватар
martatabs
Модератор
Мнения: 1385
Регистриран на: Вто Мар 02, 2010 5:51 pm
Местоположение: Бургас

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от martatabs »

Съжалявам Колеги,че след време ще се наричам ''Емигрант''.Не знаех,че тази дума е ''анатема''...пуу!
speedy
Мнения: 4160
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 9:08 am
Местоположение: Ontario, Canada

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от speedy »

Аз сам дуволен ут животъ в Кънадъ. Ся съ наядух кът прасе и съ чудя дъли да ръботя или дъ са упъна на леглоту. И най мий хубуу, чи ни знам дъ пругръмирам кумпютъри и дъ тънцувъм с фенки-диплуматки. Ем няма да окюравея (чуждица-гяурица!), ем ша съ ми здрави пръстити на кръкатъ, чи с тез упашки по имърджънси румувите (тъй ли съ пишиши таз гяурица?) шъ ми съ утели катъла (с ударение на "а").

Ай, сас здрави.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ivandaman
Мнения: 5245
Регистриран на: Съб Яну 30, 2010 9:09 pm
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от ivandaman »

Божилов ще споделя нещо от личен опит а не от четене на книги.
По една или друга причина съм попадал на поне три случая в индустрията в която работя на хора които са опитвали да осъществят Ай-Ти проекти в БГ. Нещо като аутсорсинг.. уж за по-евтино.. Абсолютно всеки един от тях си скуби косите и проклина денят в който са стъпили в Бг.
На един му откраднали парите, на втори му обещали някакъв продукт а му направили друг който не му вършил работа, на трети му казали една цена пък като им дал парите го изнудвали за тройно повече и така и не му направили това което иска.. и прочие и прочие.
При ограничените ми (за щастие) контакти с родните и превъзнасяни до небесата Ай-Ти специалисти все попадам на подобни екземпляри като теб според които Юникс е език за програмиране и не можеш да им затвориш устата защото всичко знаят и все са най-компетентните по всички въпроси, но най им се отдава да критикуват другите колко били некадърни и задръстени..

Да не казвам пък колко са ми се изтърсвали в чужбина и се представят за компютърни специалисти само защото знаят къде е "Power Button" на ПЦто и знаят как да го включат..

От всичките прехвлаени и легендарни БГ ай-ти специалисти съм срещнал всичко на всичко един, но и той има характер и манталитет, които напълно неутрализират иначе изключителните му способности и знания..

Нищо лично... Просто споделям
_________________________________________________
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for & ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
loginn
Мнения: 430
Регистриран на: Нед Дек 20, 2009 5:46 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от loginn »

kill_u написа:Божилов, за втори или трети път използва думата "гяур", която определено е присъща на атакистките прослойки в България. Не виждам защо му се вързвате на този човек. Абсолютно ясно е, че е дошъл тук да се заяжда и да се прави на трол.
Аз пък мисля че е право е момчето. "Родината" има нужда някой да страда за нея, трябват и повече овце за стригане. Какво ще правим ако няма кой да ни "събуди", нас "гяурите" дето пишем в тоя форум?
Последно промяна от loginn на Пет Авг 13, 2010 3:21 am, променено общо 1 път.
Аватар
loginn
Мнения: 430
Регистриран на: Нед Дек 20, 2009 5:46 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от loginn »

Uspial написа:Направо по темата.
Много съм доволен от живота в Канада.
Ей на бизнеса си върви. Карам си новата кола, вечерям с дипломатски щерки които от понеделник почват да плачат щото отивам на ваканция за 6 седмици из Европа включително и в БГ. :D

Е няма да мога да си карам новия мотор и яхтата след като платих годишна застраховка въпреки че сезона е няколко месеца в Канада но ще си рентвам мотор и яхта в Европа. :D
Направо по темата и право в десятката!
Върха си! Можеш кандидатстваш за рекорд на Гинес "Най-много вечери с дипломатски щерки". Имаш реални шансове да спечелиш :yeah:
Паднах от смях тази сутрин като ти прочетох изказването. Не знам защо доста хора не те харесват, но мен ме веселиш :rofl:
Истинско олицетворение на сбъднатата "канадска мечта" :claps:.
abozhilov
Мнения: 55
Регистриран на: Пон Юли 19, 2010 9:34 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от abozhilov »

ivandaman написа:Божилов ще споделя нещо от личен опит а не от четене на книги.
По една или друга причина съм попадал на поне три случая в индустрията в която работя на хора които са опитвали да осъществят Ай-Ти проекти в БГ. Нещо като аутсорсинг.. уж за по-евтино.. Абсолютно всеки един от тях си скуби косите и проклина денят в който са стъпили в Бг.
На един му откраднали парите, на втори му обещали някакъв продукт а му направили друг който не му вършил работа, на трети му казали една цена пък като им дал парите го изнудвали за тройно повече и така и не му направили това което иска.. и прочие и прочие.
При ограничените ми (за щастие) контакти с родните и превъзнасяни до небесата Ай-Ти специалисти все попадам на подобни екземпляри като теб според които Юникс е език за програмиране и не можеш да им затвориш устата защото всичко знаят и все са най-компетентните по всички въпроси, но най им се отдава да критикуват другите колко били некадърни и задръстени..

Да не казвам пък колко са ми се изтърсвали в чужбина и се представят за компютърни специалисти само защото знаят къде е "Power Button" на ПЦто и знаят как да го включат..

От всичките прехвлаени и легендарни БГ ай-ти специалисти съм срещнал всичко на всичко един, но и той има характер и манталитет, които напълно неутрализират иначе изключителните му способности и знания..

Нищо лично... Просто споделям
Цитирай ми мнението където съм написал че UNIX е език за програмиране! И много интересно, ще знам кои са авторите на C и няма да знам какво е UNIX. Хайде моля те...
Uspial
Изгонен от форума
Мнения: 1001
Регистриран на: Нед Юли 19, 2009 1:30 pm

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от Uspial »

Eй не се напрограмирахте.
Така и не разбрах кой от спорещите е на по ниско и кой на по високо програмно ниво :D
Абе не ви ли писна от това програмиране.

Излезте с някоя мадама, купете си по един мотор, по една яхта и се наслаждавайте на хубавато време че зимата идва или вие може да програмирате времето така че да е вечно лято в БГ и в Канада?

Аз по не не мога да програмирам времето и годишните сезони затова от сега съм програмирал ваканции на Карибите през зимата а още не съм тръгнал за лятната ваканция. :D

По къмпинги с платка не ходия.
Досега кола с дипломатически номер пред или в къмпинг не съм виджал обратното пред хотели с добро обслужване съм виждал много пъти. Отделно дипломатските щерки не си падат по полу войнишки условия. :D

Кой сега е по щастлив и по усмихнат програмист?
cocose
Има 1 предупр. за БАН
Мнения: 1054
Регистриран на: Чет Авг 27, 2009 9:58 am

Re: Доволни ли сте от живото в Канада

Мнение от cocose »

Успял, единственото качество на дипломатските щерки за което мога да се сетя е че са.....дипломатски :lol:
То няма лошо де, както се вика все има некаква вероятност освен да е дипломатска и да е готина мадама, но аз ще ти дам един съвет. НЯМА готна мацка която да не "падне" ако я закараш на романтична вечеря, разходка с лодка, къмпинг с гледка към танцуващи делфини или моткащи се китове............вервай ми, нема :rock:
А откъде се е пръкнала тази идея че що сим програмист, трябва да си некое много захлупено парче, не зная, аз само колко истории мога да разкажа от Варна, морето, и хилядите мацки от провинцията, дошли да се изучат на занаят във Варна... :devil:
Публикувай отговор