Информацията за следващите плащания беше толкова "изчерпателна", че се изчерпахме да гадаем, колко "аджеба" ще трябва да платим със съпругата ми за обработка на третите формуляри в Букурещ и за Landing taxe! А и кога кое се плаща?...
Sigurno veche ste poluchili i edin photokopiran dokument za taksite,koito se plashtat,a sashto i vizite:
715$ e vizata,koiato vi savetvam da ne plashtate sega,zashtoto tova moje da zabavi poluchavaneto na medicinskite.Tezi pari se plashtat samo ot horata nad 22 god.Za decata taksa za viza nema
Po 400$ se plashta za obrabotka na dokumentite v Bukuresht i zavejdane na dosie,a za decata po 110$. Tezi taksi zaedno s aktovete za rajdane,svidetelstvoto za brak,stava vapros za doblikatite s markite otzad i prevodite,svidetelstvata za sadimost v original i tehnite prevodi se izprashtat v Bukurest i se chaka podtvarjdenie za zavejdane na dosie.
Zabravih da vi kaja za formuliarite,koito triabva da popalnite,a te sa:
IMM 0008(06-2000)E Generic (samo ot glavnia kandidat)
IMM0008(04-2004)E Schedule 1(i ot dvamata kandidati)
IMM5406(06-2002)E (i ot dvamata kandidati)
IMM0008(10-2002)E Schedule 5 (samo ot glavnia kandidat)
Информацията за следващите плащания беше толкова "изчерпателна", че се изчерпахме да гадаем, колко "аджеба" ще трябва да платим със съпругата ми за обработка на третите формуляри в Букурещ и за Landing taxe! А и кога кое се плаща?...
Не мога да се съглася че ако се плати и таксата за визата 715$ нещата ще се забавят. На какво основание !? Дори напротив мисля че е много по разумно сумата да се преведе едновремено ! Това 100% ще намали сроковете. Сигурно знаете че с медицинските се получава нещо като касова бележка от посолството за таксите които сте платили! Освен това не е уточнено ако се плаща на двапъти кога точно да се плати кога да се плати 2та сума. ако е след като има решение за виза !? то това означава да се праща пак разписка от банката което пак ще забави нещата !? ако е след медицински , как ще се сигурни че е пристигнала ще платите още 50лв на кориер. Или ще се доверите на пощите които ми забавиха обратната разписха от документите и тя дойде месец след бар кодовете !? Вие решавате но! моето мнение е да си платите всичко наведнъж. Нищо не губите просто си улеснявате живота. И съм 100% сигурен че това в никакъв случай няма да забави процедурата ви!