Златарски магазин-Монреал
Златарски магазин-Монреал
Къде мога да намера златарски магазин на сносни цени в Монреал? Искам да купя на жената нещо за Нова Година. Един познат ми спомена за някакъв арабски магазин около метро Du Parc(не съм сигурен). Той купувал от там за жена си и дъщеричката си. Имало и 24 к злато там. Лошото е, че му загубих координатите
. Ще съм благодарен на всеки отговор.

- Independent
Re: Златарски магазин-Монреал
Le Parchemin на метро Place des Arts. Не е само златарски, има всякаква бижутерия, работят с гарантирано добри материали, само дето цените им не са много "народни", но мен ако ме питате си заслужава.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Сега около празниците в магазините La baie цените на златните аксесоари имат намаление до 50 - 70 процента.
Звучи малко странно такова намаление и то при бижута от злато.Нещо не се връзват нещата като се има в предвид цената на златото в момента на световната борса,освен ако преди това не са продавали с 200-250% надценка което не ми се вярва.compaq написа:Сега около празниците в магазините La baie цените на златните аксесоари имат намаление до 50 - 70 процента.
Намалението не е ли само за 1 ден - петък, 11 дек.?compaq написа:Сега около празниците в магазините La baie цените на златните аксесоари имат намаление до 50 - 70 процента.
- ablood
- Обратна връзка:
Това сме го виждали многократно. На няколко непродаваеми продукта ще сложат голямо намаление за да ги изчистят, а на повечко ще сложат 5-20%.fuji написа:Звучи малко странно такова намаление и то при бижута от злато.Нещо не се връзват нещата като се има в предвид цената на златото в момента на световната борса,освен ако преди това не са продавали с 200-250% надценка което не ми се вярва.compaq написа:Сега около празниците в магазините La baie цените на златните аксесоари имат намаление до 50 - 70 процента.
Иначе La baie ми е любимият магазин. Само не търсете евтино там!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Не зная чак с такава точност, но помня че всяка година около Нова година имат някои други добри намаления там. Аз купувах преди две години от La baie златни обици със синджирче на много изгодна цена по-ниска от тази на златарските магазини. Но понеже исках да направя малка промяна (тоест едно мини допълнение) в модела на обеците, та ги носих на златар и той потвърди всичко (и каратите и грамажа), което си пишеше на етикета и на бижутата. Относно това, което fuji пише, не е в моята компетентност. Но по принцип доколкото ми е известно тук е практика да наслагват големи надценки и след това да обявяват уж големите намаления.mice написа:Намалението не е ли само за 1 ден - петък, 11 дек.?compaq написа:Сега около празниците в магазините La baie цените на златните аксесоари имат намаление до 50 - 70 процента.
В Sears нямаха ли също бижутерска секция или бъркам?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не бъркаш, има такава секция, но е по-скоро като приемен пункт. В смисъл, че не извършват услугата на място а ти приемат бижуто и го изпращат на друго място за извършване на исканата поправка или каквото е там друго. И това също отнема седмици.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- Independent
Сиърс имат също голям избор бижута, които тази седмица са на 50% намаление.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Ставаше дума за купуване на бижута...Линко
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
birks.com
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- nikolovata
Коско предлага доста интересни бижута на mного разуmни (поне според mен) цени.
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!