Zdraveite,
pyrvo iskam da pojelaya mnogo kysmet i uverenost na tezi, na koito im predstoi intervju. Spored men nai - vajnoto e da bydete spokoini.
Syrceto mi bieshe s takava skorost , kogato sednah na stola pred Mr Rivard, che ne byah sigurna dali shte moga da kaja i edna duma. No chovekyt zapo4na sys stapitelnite dumi , koito bez probemi razbrah i eto che byrzo se pookopitih.
Започна с " А вие живеете в .... ' и аз веднага отговорих къде се намира града ,на колко км от София".
I taka, vyprosite, koito mi zadade Mr Pivard byaha svyrzani s tova
kakvo sym uchila, kakvo sym zavyrshila i kakvi predmeti sym izuchavala v Universiteta, kakvo rabotya , ot koga - tova vsichko na frenski i bez izlishni detaili.
Izvednyj premina na angliiski kazva'a, vie govorite angliiski , kajete mi zashto iskate da imigrirate v Canada?
V nachaloto se chokirah, zashtoto na tozi vypros byah se podgotvila idealno , no na frenski ( tova e po - dobriayt mi ezik), no vse pak kazah nyakolko izrecheniya s na vsichki poznatite banalni frazi - visok standrat , razvita ikonomika , priyateli , koito shte mi pomognat. I mai tova beshe , ne moga da si spomnya vichko, koeto mi doide na ustata v tozi moment.
Posle otnovo preminahme na frenski, pita me za priyatelite, koito sa tam , zashto tochno v Montreal , kakvo mislya za malkite gradcheta, dali bi iskala da jiveya v takyv grad, zashto( tuk spomenah Grandby - kydeto ima golyama nujda ot rabotna pyka, spokoistvieto i po - niskite ceni na jilishtata).
Podgotvete se mnogo dobre po otnoshenie na tova kakvo iskate da rabotite, zashto smyatate che shte namerite rabota, a ako ne namerite rabota, kakvo shte napravite togava( според мен това е подвеждащ въпрос- моят отговор беше, че не съм мислила по този въпрос , защото съм убедена , че ще намеря работа там , защото имам нужната квалификация и опит, приятели които ще ми помогнат).
Също така говорихме за приятелите, които имам там какво правят , от кога за там и всички детайли по въпроса.
Това е за което си спомням за момента, за сумата пари , която декларирах въобще не отвори дума , само я свери с тоази , която беше посочена в нанова издадения сертифкат от банката.
Надявам се , че поне с малко съм помогнала
Благодаря на форума за голямата помощ, която ми оказа , както и на Мария Боновска( много добра приятелка) и Вунка Цветкова( учителка по френски), които дадоха всичко от себе си , за моята подготовка
Успех
uspeshno intervuj na 03.05.04
поздравления
ЧЕСТИТО!
Все така нататък! :beer2:
Все така нататък! :beer2: