uspeshno intervuj na 03.05.04

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
viksyn

uspeshno intervuj na 03.05.04

Мнение от viksyn »

Zdraveite,

pyrvo iskam da pojelaya mnogo kysmet i uverenost na tezi, na koito im predstoi intervju. Spored men nai - vajnoto e da bydete spokoini.

Syrceto mi bieshe s takava skorost , kogato sednah na stola pred Mr Rivard, che ne byah sigurna dali shte moga da kaja i edna duma. No chovekyt zapo4na sys stapitelnite dumi , koito bez probemi razbrah i eto che byrzo se pookopitih.

Започна с " А вие живеете в .... ' и аз веднага отговорих къде се намира града ,на колко км от София".

I taka, vyprosite, koito mi zadade Mr Pivard byaha svyrzani s tova
kakvo sym uchila, kakvo sym zavyrshila i kakvi predmeti sym izuchavala v Universiteta, kakvo rabotya , ot koga - tova vsichko na frenski i bez izlishni detaili.
Izvednyj premina na angliiski kazva'a, vie govorite angliiski , kajete mi zashto iskate da imigrirate v Canada?
V nachaloto se chokirah, zashtoto na tozi vypros byah se podgotvila idealno , no na frenski ( tova e po - dobriayt mi ezik), no vse pak kazah nyakolko izrecheniya s na vsichki poznatite banalni frazi - visok standrat , razvita ikonomika , priyateli , koito shte mi pomognat. I mai tova beshe , ne moga da si spomnya vichko, koeto mi doide na ustata v tozi moment.
Posle otnovo preminahme na frenski, pita me za priyatelite, koito sa tam , zashto tochno v Montreal , kakvo mislya za malkite gradcheta, dali bi iskala da jiveya v takyv grad, zashto( tuk spomenah Grandby - kydeto ima golyama nujda ot rabotna pyka, spokoistvieto i po - niskite ceni na jilishtata).
Podgotvete se mnogo dobre po otnoshenie na tova kakvo iskate da rabotite, zashto smyatate che shte namerite rabota, a ako ne namerite rabota, kakvo shte napravite togava( според мен това е подвеждащ въпрос- моят отговор беше, че не съм мислила по този въпрос , защото съм убедена , че ще намеря работа там , защото имам нужната квалификация и опит, приятели които ще ми помогнат).

Също така говорихме за приятелите, които имам там какво правят , от кога за там и всички детайли по въпроса.

Това е за което си спомням за момента, за сумата пари , която декларирах въобще не отвори дума , само я свери с тоази , която беше посочена в нанова издадения сертифкат от банката.

Надявам се , че поне с малко съм помогнала
Благодаря на форума за голямата помощ, която ми оказа , както и на Мария Боновска( много добра приятелка) и Вунка Цветкова( учителка по френски), които дадоха всичко от себе си , за моята подготовка

Успех
NaviD

поздравления

Мнение от NaviD »

ЧЕСТИТО!
Все така нататък! :beer2:
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Късмет и занапред!
kelly

Мнение от kelly »

Привет,
честито viksyn.
Кога очакваш да ти кажат дали си одобрена. Аз ще ходя другата седмица на интервю, искам да знам колко ще чакам после докъто разбера дали съм одобрена или не.
Ти веднага ли ще заминеш ако те одобрят, имам предвид може ли?
Желая ти успех!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D
Давай все така и успех по-нататък!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено