Acanac или Colba.net

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
georgyboy

Acanac или Colba.net

Мнение от georgyboy »

Здравейте,
След почти една доволна година с Acanac, дойде момента ,в който трябва да търся алтернативен вариант. Да продължавам с Acanac или да сменя с Colba.net? И едните и другите дават безлимитен нет, без слушане на портовете и една и съща цена на месец /33.95 с вкл. такси/. Някои ако може да сподели мнение за Colba.net, или има някаква друга алтернатива ще съм благодарен.
Аватар
Ascao

Re: Acanac или Colba.net

Мнение от Ascao »

Ако ще е на тази цена аз ти препоръчвам http://www.radioactif.com. Трафика също е неограничен, но нямаш никакъв договор-когато ти е кеф се отказваш и за година и половина само веднъж ми е спирал нета за няколко часа.
Също няма и лимит на скоростта на даунлоуд от торент-тракери. От замундата дърпам с до 500-600 кБ/с.
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

С колба.нет за 2-3 години не сме имали никакви проблеми. Единствения недостатък е че използват кабела на Белл, който от време на време се скапва и идва техник да мери линията и да сменя това-онова. Офисът им е в Монреал. Ако платиш за една година ползваш отстъпка, иначе е месец за месец.
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

georgyboy написа:Здравейте,
След почти една доволна година с Acanac, дойде момента ,в който трябва да търся алтернативен вариант. Да продължавам с Acanac или да сменя с Colba.net? И едните и другите дават безлимитен нет, без слушане на портовете и една и съща цена на месец /33.95 с вкл. такси/. Някои ако може да сподели мнение за Colba.net, или има някаква друга алтернатива ще съм благодарен.
Абе може да съм малко тъп ,ама нищо не разбрах от написаното. Доволен от Аканак ,а пък мислиш да ги сменяш? :?: На мен примерно ми дойде до гуша от простотиите на Бел и затова най-накрая след 2 години ги смених с Аканак. Вече 3 месеца съм с тях и до момента нямам проблеми.
Публикувай отговор