Здравейте,
След почти една доволна година с Acanac, дойде момента ,в който трябва да търся алтернативен вариант. Да продължавам с Acanac или да сменя с Colba.net? И едните и другите дават безлимитен нет, без слушане на портовете и една и съща цена на месец /33.95 с вкл. такси/. Някои ако може да сподели мнение за Colba.net, или има някаква друга алтернатива ще съм благодарен.
Acanac или Colba.net
Re: Acanac или Colba.net
Ако ще е на тази цена аз ти препоръчвам http://www.radioactif.com. Трафика също е неограничен, но нямаш никакъв договор-когато ти е кеф се отказваш и за година и половина само веднъж ми е спирал нета за няколко часа.
Също няма и лимит на скоростта на даунлоуд от торент-тракери. От замундата дърпам с до 500-600 кБ/с.
Също няма и лимит на скоростта на даунлоуд от торент-тракери. От замундата дърпам с до 500-600 кБ/с.
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
- teomat.com
- Обратна връзка:
С колба.нет за 2-3 години не сме имали никакви проблеми. Единствения недостатък е че използват кабела на Белл, който от време на време се скапва и идва техник да мери линията и да сменя това-онова. Офисът им е в Монреал. Ако платиш за една година ползваш отстъпка, иначе е месец за месец.
Абе може да съм малко тъп ,ама нищо не разбрах от написаното. Доволен от Аканак ,а пък мислиш да ги сменяш?georgyboy написа:Здравейте,
След почти една доволна година с Acanac, дойде момента ,в който трябва да търся алтернативен вариант. Да продължавам с Acanac или да сменя с Colba.net? И едните и другите дават безлимитен нет, без слушане на портовете и една и съща цена на месец /33.95 с вкл. такси/. Някои ако може да сподели мнение за Colba.net, или има някаква друга алтернатива ще съм благодарен.