sara написа:имунизационните паспорти няма да си ви излишни. На мен ми искаха този документ вече
Сара, ако не е тайна, кой ти е искал имунизационен паспорт и къде? Аз досега не съм чувала някъде да са искали имунизационен паспорт на възрастен човек. Имунизационен паспорт със сигурност трябва да се носи за децата защото го искат при постъпване в училище или детска градина.
А на мен вече година и половина не иска никой да види имунизационните паспорти на децата - нито за училище, нито за градина. Натискам се аз да ни преглеждат /профилактично/ преди училище, ама тук нямат такива практики. Може пък във Ванкувър да е по-цивилизовано от Квебек
Ombudsman написа:А на мен вече година и половина не иска никой да види имунизационните паспорти на децата - нито за училище, нито за градина. Натискам се аз да ни преглеждат /профилактично/ преди училище, ама тук нямат такива практики. Може пък във Ванкувър да е по-цивилизовано от Квебек
И тука не ги преглеждат, само искат имунизационен паспорт за да са сигурни, че детето има всички необходими имунизации.
Подадох документите през ноември 2000. От година и 2 месеца съм тук. Мисля, че требва да се обаждате по телефона в Букурещ, и да си търсите правата. Румънците са 'кофти' хора.