ела да караш в Лондон и ще се "друсаш" с кев имайки предвид останалите алтернативиablood написа:...
Да се друсам в малка кола, за да пестя $1 на ден от бензин.
...
Въпрос за нов модел кола
Re: Въпрос за нов модел кола
Manage the expectation
- ablood
- Обратна връзка:
Пич, тук улиците и местата за паркиране са предвидена за от Truck нагоре.
Съчувствам ти.
Съчувствам ти.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ablood
- Обратна връзка:
ablood написа:Имай впредвид, че тук малките SUV-та се карат 90% от жени. От 11 познати каращи подобни коли (Liberty, Explorer, CRV, X3)всички са жени. Познавам само 2-ма мъже с SUV-та, но и двамата са много едри мъжаги и карат големи Edge и Borego.
За какви японски SUV-та се палиш?miteto написа:И кое от това се отнася за гореизборените японски SUV-та?ablood написа:Мене хич не ме дразни като видя готина мацка в малко SUV. Направо си ме кефи.
Ако не си чувал, мъжете си падат по големи, играчки. Лошото е, че някои, които могат да си го позволят се увличат.miteto написа:Ква е тая мания всичко да е огромно, дай сеа да всички караме Хамър-и че да е ясно и от самолет кви големи мъже сме90% от тия дето карат Хамъри и огромни SUV-та избиват комплекси или за ръст, или за размера на издутината отпред на панталона
- vankata_vd
Ааа,този Кашкай и мене ме кефи много (мъж съм !!!)......но и аз съм забелязал,че го карат предимно жени в БГ ?!?blaster написа:Има едно автомобилче, Нисан Кашкай, много ме кефи, обаче тука го карат основно жени. А то като седнеш вътре, въобще не е тясно, даже напротив супер удобно е. Особено ак живееш във вилна зона и работиш в града. Хем е високопроходимо, хем е удобно за из града
Що така....не се знае !?!?!

Иначе в Канада този Кашкай се продава под името Nissan Rogue,ето разгледай ако искаш :
http://www.nissan.ca/vehicles/suv/rogue/en/
P.S. Видях,че си от Варна.....та кво става по Северното Черноморие ?!?

Поздрави,Ванката

"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
исках да ти кажа че за избор на малък автомобил може да има и друга причина, освен икономията. Има и една друга причина, която се нарича опазване на околната среда...ако не си прекалено тесногръд за да разбереш за какво говоря.ablood написа:Пич, тук улиците и местата за паркиране са предвидена за от Truck нагоре.
Съчувствам ти.
Manage the expectation
- ablood
- Обратна връзка:
Рецилкирам изключително старателно и никога не изхвърлям хартийки на улицата, но това с намалявнето на разхода на гориво е над размера на гръдния ми кош. 

Ти май не помниш повече от 3 постинга назад или както обикновено, пръстите ти изпреварват мисълта?ablood написа:За какви японски SUV-та се палиш?
ablood написа:Едва ли производителите са проектирали коли като Vitara, Rav4 и CRV за зрели мъже.
- ablood
- Обратна връзка:
Мите, прочето по-внимателно предишното ми обръщение към теб с моите и твоите цитати.
Не смятам, че Compass е по-мъжка кола от CRV-то, защото е американска.
Търсиш за какво да се заяждаш.
Не смятам, че Compass е по-мъжка кола от CRV-то, защото е американска.
Търсиш за какво да се заяждаш.

Най-добре ще е да прочетеш ти какво си писал и в каква последователност, че да разбереш за кои японски коли ти говоря. Ако не те мъчи ADHD де, което може би е причината пръстчетата да тичкат по-бързо от мислите 
Иначе, първосигналното ти мнение е ясно преди още да си го написал - малко=женско, голямо=мъжко, няма кво да се обясняваш америкаски, японски

Иначе, първосигналното ти мнение е ясно преди още да си го написал - малко=женско, голямо=мъжко, няма кво да се обясняваш америкаски, японски

Аз пък най се смея като видя малък и сдухан мъж да управлява раздрънкан караван оглеждайки се настрани едно мъжественно дали някой го е забелязал колко е голям.
Аблъд то според твоята логика да се набиваш като мъжага на очи що не подкараш автобус с 56 седящи и 23ма правостоящи.От това май по голямо няма.
И стига си се правил на провенциалист с реднешкия си Караван,купи си някоя по нормална кола и ще усетиш промяната.
Аблъд то според твоята логика да се набиваш като мъжага на очи що не подкараш автобус с 56 седящи и 23ма правостоящи.От това май по голямо няма.
И стига си се правил на провенциалист с реднешкия си Караван,купи си някоя по нормална кола и ще усетиш промяната.
- ablood
- Обратна връзка:
Мите, ти си ми толкова далечен, че нямам никакъв стимул да комуникирам с теб.
Малко по малко ти май губиш стимул да комуникираш с който и да било.
За разлика от отношението ти към Митето,на мен пък от ден на ден стимулът ми да комуникирам с теб се повишава.
То смешници тук не се срещат всеки ден и не се намират под път и над път.
Много си забавен.
За разлика от отношението ти към Митето,на мен пък от ден на ден стимулът ми да комуникирам с теб се повишава.
То смешници тук не се срещат всеки ден и не се намират под път и над път.
Много си забавен.

-
- Напуснал форума

Наздраве на всички!!!
И спрете да си мерите пишките, че не е хубаво така

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
А, чакай! Ти още нищо не си видял....blaster написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве на всички!!!
И спрете да си мерите пишките, че не е хубаво така

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
- Напуснал форума
Ами приятен плаж ви пожелавамvankata_vd написа:Ааа,този Кашкай и мене ме кефи много (мъж съм !!!)......но и аз съм забелязал,че го карат предимно жени в БГ ?!?blaster написа:Има едно автомобилче, Нисан Кашкай, много ме кефи, обаче тука го карат основно жени. А то като седнеш вътре, въобще не е тясно, даже напротив супер удобно е. Особено ак живееш във вилна зона и работиш в града. Хем е високопроходимо, хем е удобно за из града
Що така....не се знае !?!?!![]()
Иначе в Канада този Кашкай се продава под името Nissan Rogue,ето разгледай ако искаш :
http://www.nissan.ca/vehicles/suv/rogue/en/
P.S. Видях,че си от Варна.....та кво става по Северното Черноморие ?!?Суперско е там при тебе !
Аз събота сутринта паля гумите към Обзор да попечем дупетата със фамилията на морето!
![]()
Поздрави,Ванката
![]()
![]()

В Обзор е много готино, доста дигнаха нивото в последните години. И качеството на обслужване, щото инъче им стоят празни хотелите

А аз предпочитам по-ненаселени места, но за съжаление вече няма такива. От Дуранкулак до Резово.
Успехи!!!!

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс