По какъв начин да докажем необходимите парични ср.пред имми?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
speedy
Мнения: 4160
Регистриран на: Вто Юли 29, 2003 9:08 am
Местоположение: Ontario, Canada

Мнение от speedy »

Linko написа: Но неверни твърдения и съвети, изказани публично тук, ще продължавамм да посочвам на момента, независимо от какви "авторитети" са дадени.
В случая невярното твърдение е твоето. Ако приемеш за минута, че може и да си сгрешил може да ти е само от полза,. Както и на тези, които ще са убедени , че няма законово основание да да бъдат върнати от летището. В крайна сметка всеки си отговаря за себе си.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Linko
Напуснал форума
Мнения: 4846
Регистриран на: Вто Яну 13, 2004 3:36 pm
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

speedy, ами след като е невярно моето твърдение значи хората няма да го вземат предвид и точка.
Като се минава на обиди в личен план, което е още по-смешно тъй като никой от плюващите ме не ме познава, дали прави твърденията ми още по-неверни? Или пък се цели да се срине имиджа ми та хората да престанат да ми вярват дори и истината да им казвам?

Аз моята истина ще си я казвам и отстоявам винаги и не ме е грижа за никакъв имидж, защото на избори пред тази аудитория няма да се явявам никога. Нито пък клиенти за алъш-вериша си ще търся като Хъл да речем. :) Пък всеки решава сам за себе си на кого или по точно на какво да вярва.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Павел
.
Мнения: 10209
Регистриран на: Пет Авг 10, 2007 4:57 pm

Мнение от Павел »

Жени, тия камъни по-скоро май се хвърлиха в мойта градина...
Само не разбрах, кога и къде казах, че съм авторитет, както и не разбрах, кога и къде изказах неверно трърдение и дадох лош съвет?!

Иначе това за старшината си го казала много точно и без да си била в казармата. Там винаги имаше я някой ефрейтор, я някой фатмак, дето знае че си му в ръцете за малко време и бърза да покаже власт.

Линко, ако ме изхвърлиш от форума, може и да ми направиш услуга.
Жени
Мнения: 1120
Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 5:11 pm
Местоположение: Торонто

Мнение от Жени »

Павел написа:Жени, тия камъни по-скоро май се хвърлиха в мойта градина...
Павка, извинявай, че се намесих, ама господин старшината се опитва да отговаря на много въпроси едновременно във всички теми на форума и ми се наложи да му подскажа, че доста често греши! Удобен пример намерих в твоят казус, та така! :wink:
Linko
Напуснал форума
Мнения: 4846
Регистриран на: Вто Яну 13, 2004 3:36 pm
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

С провокациите относно миналото ми на кадрови офицер от БА, за което нищо не знаете, няма да постигнете по-голяма убедителност на твърденията си. :)
Ако ще си говорим за изградено отношение към дадено съсловие то смятате ли, че адвокатите се радват на всенародна любов и уважение?
А приказките дето вървят за това как се вземат изпити и дипломи за висше образование в Бг дали са достатъчно основание да предполагам, че сте самонадеяни въздухари дето са си купили дипломите или са бутнали нещо на някого?
Аз кзвам не, преди да сте скочили разярено да защитавате професионализма си.:) Не може да се разсъждава така елементарно и да се обобщава, освен ако целта не е да обидиш, да уязвиш насрещната страна. Павел, ти би ли си позволил да обиждаш защитника на противоположната теза на твоята в съда? Или там не може но в един форум или личен диалог с частно лице може?
Само че и тук не сте познали, зашото вече не съм младо петле-лейтенантче дето се пали от половин дума, казана накриво. :)
Така, че може да продължите колкото си искате със спомените за казармата, за старшинката, за шапкарите и т.н., само ме карате да се усмихвам разбиращо и снизходително. Хлапаци, какво да ви правя.... :):)
А, да...и нямам тази власт дето ми приписвате да изхвърлям от форума, затова и не мога да заплашвам с такова нещо. Но ако вие искрено вярвате, че я имам, то аз нищо не мога да направя а и така е по-изгодно за мен. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

знаем ,знаем.бил си партиен лидер под прикритие в ДПСто и турските тайни служби са те издигнали до под-полковник в Строителни Войски за да ги скапят отвътре.
това го пише в досиетата ,който се интерисува може да го прочете.
е кажи сега Бат Линко що избяга в Канада като те подгони контраразузнаването в чии вили изчезнаха бетона и циглите дето бяха планирани за новата стена на язовира. :lol:
Sunny boy
Мнения: 1110
Регистриран на: Нед Юли 27, 2008 2:53 pm
Местоположение: White Rock,BC

Мнение от Sunny boy »

:lol: ВиШ ся бай Линко,аз не съм от хлапаците :lol: Ей сега ще ти докажа :lol: Предлагам секи да си разкрие тук военното досие :lol:
Почвам със себе си 8)
Аз например бях диФ кашик из Харманлийските полета,съФсем близо до "Драгиева чешма" :lol: и корекома на Квеле :lol: Руйно вино изоПщо не се ля и дойче марките ми не вървяха,ама диви военни игри дал господ.Бяха ми закачили две нашФки 8) ,че го давах и аз парче началник :lol: На фатмаците наистина им окахме Шапкари пък те обичаха да казват на войската Гъзари и други...нари :lol: Абе скромно социалистическо семейство си беше родната казарма.Мойте набори фсички я избутахме.По него време мислехме,че е губене на време,а фатмаците и ленчетата мислеха,че правят кариера, :lol: ама фсе пак никой не се скатаваше като се прави на болен,луд или педал/както разбирам тоя форум е пълен с плъхове гордеещи се с това,че са лъскали бЪстуна :lol: из студентските оПщежития :wink: и край на баба си мекия задник,вместо ф родната казарма/Тука не моа да не се съглася с твоя приятел КошеФ :wink: който обажда за меки китки и раменца :wink: Аз лично не уважавам плужеците които се оправдават ,че са пацифисти не можещи да носят оръжие и прочие булшит :lol: Звучи ми като всички дето бяха горди марксисти-ленинисти по сметка :wink: Айде ти гониш.Казвай тука де си чул ,че ти окат шапкар :lol: за пръФ път и с колоко болта или нашиФки се уволни.Не забравяй и за ордени и медали,ако имаш такива.Мене лично ме изритаха като куче накрая :lol: и изоПщо не се и сетиха да ме медалосФат,не си поискаха и маршалския жезъл дет го носих две години в мешката си :lol: :beer:
Linko
Напуснал форума
Мнения: 4846
Регистриран на: Вто Яну 13, 2004 3:36 pm
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Досиетата в Бг, батка,се отварят избирателно и моето никога няма да бъде отворено. :) А ако се наложи да се отвори защото съм включен в нечия листа да депутатин примерно, то ще бъде така изчистено та да не остане и най-малкото петънце. Докато за непослушните и самозабравилите се или много бързо забравилите ще бъде точно обратното. :)
След 20 г. демокрация и смяна на всички политически сили във властта що не се прие закон за отваряне на всички досиета както в Германия, а? Те така работим ние дето служихме честно и предано на държавата, а тя реши после, че може да ни прецака. Да, ама не. ;) :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

дето викаше навремето ротния Каптан Асенов-Перо Лудия на инструктаж преди стойката -оня макар и мъртъв има право да стане на сън за да се изпикае ,но ти нямаш право 1 час да мърдаш,ако ти се допикай пусни го през крачола в ботуша и после ше се подсушаваш.
ма тва наистина сериозно. :lol:
Sunny boy
Мнения: 1110
Регистриран на: Нед Юли 27, 2008 2:53 pm
Местоположение: White Rock,BC

Мнение от Sunny boy »

CFS 801 написа:дето викаше навремето ротния Каптан Асенов-Перо Лудия на инструктаж преди стойката -оня макар и мъртъв има право да стане на сън за да се изпикае ,но ти нямаш право 1 час да мърдаш,ако ти се допикай пусни го през крачола в ботуша и после ше се подсушаваш.
ма тва наистина сериозно. :lol:
:lol: Старшината на сутрешна проверка
"Нощеска некой е кензал у калидору.Кого гепим,че му зашием гъзо" :lol: :beer:
Linko
Напуснал форума
Мнения: 4846
Регистриран на: Вто Яну 13, 2004 3:36 pm
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Sunny boy, аз съм краставичар и топчия и се подвизавах из гарнизоните на 3-то мсд а след академията и в 2АК дето после стана СБР. Цялата ми служба мина по гори чукари, все в плътни подразделения, сред миризмата на дим, барут, вакса и войнишки партенки. Щото се уважавахме с "бай чепик", че "п***ни" работи не съм търпял никога, а пък връзкарчетата или бягаха от мен като от огън или ставаха печени бойци като всички останали. :)
Ма ако се видим някой ден ще си поприказваме по-подробно за "време оно", че тук зяпльовци и розовички сукалчета кокото искаш, които само ще търсят за какво да се хванат та да си поджафкат паленцата. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

а аз преди да се преквалифицирам в Перо опъвах чепика в МХБ и тиках кюнеца по Пич Могили :lol:
Аватар
troll
Мнения: 2056
Регистриран на: Вто Яну 30, 2007 10:26 pm
Местоположение: MTL, QC, CA

Мнение от troll »

Защитата на отечеството върховен дълг и въпрос на чест за всеки български гражданин! :lol:
Обаче ся ще тръчна да отворя една тема за военната доблест за да не серете по темите на хората! :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Жени
Мнения: 1120
Регистриран на: Чет Фев 15, 2007 5:11 pm
Местоположение: Торонто

Мнение от Жени »

Linko написа:С провокациите относно миналото ми на кадрови офицер от БА......
Честно казано не знаех, че си офицер! Както ти сам каза в една друга тема не съм си направила труда да "ти следя изявите"! Извинявай, ако съм те обидила, ама просто ти се държиш точно като старшина и в никакъв случай като офицер! 8)

Да допълня, че баща ми е вече пенсионер от БА и аз имам уважение към тези хора и съм прекарала цялото си детство сред тях! Вероятно е дори и да сте набори, щото ми се струва, че си възрастен човек, който вярвам е пенсиониран, а не уволнен/съкратен от БГ армия или пък дезертирал в Канада! :wink:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

аз пък си мисля ,че всички бивши и настоящи офицери от БНА и БА са програмирано увредени и къде ,къде по добре е да си старшина :wink:
Публикувай отговор