препоръчвам:дръж си на нивото и на размера

Sunny boy написа:Тука грешиш,също както и за Елвис. Евалюациите не са годишни,а месечни.Ако компанията ти е от добро качество,на тебе казват,че евалюацията е на всеки 3 месеца и са длъжни да те запознаят с това което твоят супервайзър те е "евалюирал".Дава ти се възможност да коригиращ,или каквато и препоръка да е представил "супера" Годишната евалюация е сумарна от всички месечни.
Sunny boy написа: А иначе,за тези които наистина ще им е от полза да научат повече,ще намеря време да напиша едно-друго.Обещавам да не бъде нескончаем разказ с продължения,а общо приети факти и стандарти в рамките на стотина думи.Разказът на аФтора на настоящия монолог,ще бъде добра база за сравнение Айде,чао ви
Гледам имаш мнение. Осветли нас изостаналите що е то интервю и как се прави, разкрии мисловния си потенциал от цитат едно съгласно цитат две, иначе ще излезе че цитат три е самокритичен, а ти не си такъв да се самокритикуваш, нали?Sunny boy написа:Тази тема бие по глупости и шоуто на охлюФа. Ма и смях пада
CFS 801 написа:определено аз не съм.не бях се смял отдавна така както на глупостите на чили.то бива мозъчна промивка ,ама айде моля ви се да се държим малко на крака.ма тая чили са и пуснали някаква аванта и са я повишили от чистачка в офиса до интервюираща за да имаме пореден повод за развлечение като и четем ;мъдростите;.
чили ,аз като ходех да кандидатстван за жиголо даже не са ми задавали въпроса дали имам афинитет към по тлъстичките ,а само как се оправям с миризмата,ама вашата фирма ше да е някоя по специална.
"Бих стоял и 6 години, стига да плащате както трябва", бих отговорил.• Are you willing to spend at least six months as a trainee?
7George написа:"Бих стоял и 6 години, стига да плащате както трябва", бих отговорил.• Are you willing to spend at least six months as a trainee?
Не трябвало да ме питат и за Пол и Цвят на кожата... Ми те ако не ми личат отдалече... по-добре да не излизам на улицата.![]()
Оптикс, и какви са тия сфери и професии, за които си направил всички тия съвети, ако не е тайна? Струва ли си всичкото унижение и преструвки, на които подлагате кандидатите?![]()
Моите интервюта в Канада са протичали леко и непринудено, все едно си говоря с баджанака. Аз не бих се правил на какъвто не съм, то си проличава ако не на интервюто, то след това, по време на работа. И не ми разправяйте, че няма как да те махнат после, щото си бил на постоянно място.
7George написа: Моите интервюта в Канада са протичали леко и непринудено, все едно си говоря с баджанака. Аз не бих се правил на какъвто не съм, то си проличава ако не на интервюто, то след това, по време на работа.
Е втората не е точно за интервюта, а един вид генерална линия, но е добра. Може да се вкара и в мотивационно писмо:troll написа:Трябва да се бачка!
Но пак внимание - работи в Русия, за Кн не е много сигурно...Това с ентусиазъма, радостта и голямото желание не е за мен. За мен важното е работата да се работи!