drusterbuck написа:Поздрави!
И аз бях малко ентусиазиран когато минахме интервюто през 2005.
Идвайки тук разбрах че Канада е само име на 13 обединени около валутата си провинции от които Квебек е най- прокълната и необичана. Поживяхме в Монтреал и видях само нещастни хора, и
имигранти и местни.Отидох в Манитоба-супер зле, после бях в Саскачуан-тук времето е спряло и е див комунизъм, сега сме в Албърта, аз съм пилот, жена ми харчи щастливо, ходим по екскурзии из цял свят, ще напуснем Канада, отиваме в Щатите.
Но като цяло е супер зле. Канада е пясъчни кули!Тук няма конкуренция, няма пазар, няма сервиз, нищо няма, само безлични индивиди, които се развеждат като луди.
ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ САМИ!
Тези хорица тук не признават нищо извън Канада, даже не си признават шофьорските книжки ако са от друга провинция, а в Албърта, ако си дойдете с българска книжка и вземете Албъртска, ще ви унищожат българската, без да им мигне окото– и това ако не е супер отвратително, здраве му кажи.
Елате, опитайте, в Квебек е най голямата дискриминация на хора която съм виждал, на другите места е по-малка, бил съм в над 100 страни, такова безхаберие не съм виждал.
Не се отказвайте! Следвайте мечтите си!
Само влезте в правилния коловоз и газ, ще стигнете до вашата гара!
АМИН!
НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАЙТЕ! ТУК ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НЯМА!

,
Много здраве на Америката....
Като поживееш малко,Канада ще ти се стори като рай...и недай Боже да се разболееш...тогава тукашното здравеопазване ще го търсиш.
Айде и аз да кажа АМИН и дано нищо лошо не ти се случва.

Оти да се косим,като че ми мине...