Секи си е господар на к**а ...

нали знаеш приказката за мненията и за задницитеbecks написа:Колко време според теб трябва да живееш в Канада, за да имаш мнение? Или ако не си изкарал прословутото КОФИ и ако не си висял 5 години на социални помощи, нямаш пражо на мнение и няма как да си разберал дълбочината на франкофонската душевност.krimon написа: Кога дойде в Канада, кога стана канадец, кога започна да решаваш и осъждаш вътрешната политика и проблемите между англофони и франкофони![]()
А тва е бисера на деня:
На мен ми е абсолютно непонятно, още повече имайки предвид, че между франкофони/англофони и Федерална Канада/Квебек в Канада изобщо няма тази война, която съществува в нашия форум
Много ми е чудно как си направи извода, че мизерствам в Канада???krimon написа: Жени на първо място! личи си по писанията й какъв човек е, мизерства в Канада, но в България не се връща![]()
![]()
По-голям патриот от нея няма, както и езиковед![]()
Ааа ,Дядка при вас не говорят ама при нас ГоВоряТ и то много яко и то КаНАДЦИ ,как са ви вдигнали мерника ,бедна ти фантазията !Дядо Йоцо написа:Разликата обаче е че тоя които в това село говорят турски не са никакви турци, а чисти българи мизерници приели исляма за да не бъдат убити. Ако бяха истински турци нямаше да останат дълго живи след освобождението.
А тия дето са се били заселили тук са си чисти французи, за които до края на ВСВ не е било направено нищо за асимилирането.
Та не мога да разбера каубоя какви ги дрънка за отделяне? Тук вече никои за това не говори. Никакви такива тенденции няма. Те тия там в забравените провинции ”де прери” май не са навлезли все още в 21 век.
krimon написа: извинявай, обаче всичко това звучи много смешно![]()
Кога дойде в Канада, кога стана канадец, кога започна да решаваш и осъждаш вътрешната политика и проблемите между англофони и франкофони![]()
Как всичко това ти пречи лично да си живееш живота спокойно и без проблеми ... и както написа някъде Ира, вярно ли ти дърпат директно от банковата сметка, за да плащаш дълговете на Квебек![]()
Откъде тая насадена омраза и определения като "франтетата", все едно са турците, които са държали българите в 5 вековно робство ... На мен ми е абсолютно непонятно, още повече имайки предвид, че между франкофони/англофони и Федерална Канада/Квебек в Канада изобщо няма тази война, която съществува в нашия форум