Полети до Монреал
Полети до Монреал
Здравейте,приятели!
Дойде времето да се търсят изгодни полети до Монреал.Най-изгодното,на което се натъкнах във форума е комбинацията полет от София до Лондон(Gatwick) с http://www.easyjet.com/en/book/index.asp + полет от Лондон(Gatwick) до Монреал с http://www.airtransat.co.uk/en/index.aspx.
Въпроса ми е дали някой ще пътува при тази схема ?Някой има ли информация за агенции,предлагащи полети по тази комбинация?И каквото знаете моля споделете го!
Дойде времето да се търсят изгодни полети до Монреал.Най-изгодното,на което се натъкнах във форума е комбинацията полет от София до Лондон(Gatwick) с http://www.easyjet.com/en/book/index.asp + полет от Лондон(Gatwick) до Монреал с http://www.airtransat.co.uk/en/index.aspx.
Въпроса ми е дали някой ще пътува при тази схема ?Някой има ли информация за агенции,предлагащи полети по тази комбинация?И каквото знаете моля споделете го!
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Здравейте. Най-евтини самолетни билети до колкото знам има от средата на Януари до Февруари. Хубаво е да се резервират 2-3 месеца по-рано, ако може и още по-рано. Така е по евтино.
Относно полетите. Aligator, сигурен ли си че този полет е София - Гетуик - Монреал, а не е София - Гетуик - Хеатроу - Монреал. С автобус от Гетуик до Хеатроу. Погледни пак.
Аз ще питувам с AirFrance, Britush Airways или Lufthansa. Ще дам повече пари за билет, но няма да се притесняжам и ще съм по-спокоен. Полета ми ще бъде с едно прикачване, на ШДГ, Хеатроу или Франкфурт.
Лично аз и жена ми ще бъдем с много багаж и искам да пътуваме спокойно.
Внимание: ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ BULGARIA AIR. Някои знаят защо.
Относно полетите. Aligator, сигурен ли си че този полет е София - Гетуик - Монреал, а не е София - Гетуик - Хеатроу - Монреал. С автобус от Гетуик до Хеатроу. Погледни пак.
Аз ще питувам с AirFrance, Britush Airways или Lufthansa. Ще дам повече пари за билет, но няма да се притесняжам и ще съм по-спокоен. Полета ми ще бъде с едно прикачване, на ШДГ, Хеатроу или Франкфурт.
Лично аз и жена ми ще бъдем с много багаж и искам да пътуваме спокойно.
Внимание: ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ПОЛЗВАЙТЕ BULGARIA AIR. Някои знаят защо.
- hoyden
- Обратна връзка:
поддържам thebull
Чувала съм че не е много препоръчително да хващаш полети от Гетуик. А самото разстояние м/у Хийтроу и Гетуик си е доста голямо и се хваща някакъв автобус, или ако ти се набутва с още кинти хващаш някое от прословутите лондонски таксита.
И аз съм ЗА прикачването през Париж, Франкфурт или Лондон( Хийтроу).
Някой друг да сподели?
Чувала съм че не е много препоръчително да хващаш полети от Гетуик. А самото разстояние м/у Хийтроу и Гетуик си е доста голямо и се хваща някакъв автобус, или ако ти се набутва с още кинти хващаш някое от прословутите лондонски таксита.
И аз съм ЗА прикачването през Париж, Франкфурт или Лондон( Хийтроу).
Някой друг да сподели?
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Вижте сега,това за сигурните и безопасни компании е вярно и всеки знае,че така е най-сигурно и най-добре,даже ако може да е Бритиш Еъруейз и първа класа билета-още по- добре,ама де пусти пари де!Трябват ни.
Та така стандартната информация за стандартните компании е достъпна и човек за тях може да получи информация от много източници.Въпроса е за тънката лайсна!Разбрахме че има рискове-това инфо го дават хората ползващи стандартните сигурни полети.
Сега,аз искам да попитам има ли такъв,който е пътувал по посочената по-горе схема,или аз ще влизам в ролята на пионера-откривател,получавайки всички негативи и позитиви от това?
Щеше да е от полза някое мнение на пътувал по схемата,ама като няма такива ще разбиваме стената с главата и тва е!Или ще се набутаме или ще спечелим,кво да се прави.Алчност! Иначе хубава работа ще ми свършат 500-600 евро и отгоре,спестени от полета,ако всичко мине както трябва.
Та така стандартната информация за стандартните компании е достъпна и човек за тях може да получи информация от много източници.Въпроса е за тънката лайсна!Разбрахме че има рискове-това инфо го дават хората ползващи стандартните сигурни полети.
Сега,аз искам да попитам има ли такъв,който е пътувал по посочената по-горе схема,или аз ще влизам в ролята на пионера-откривател,получавайки всички негативи и позитиви от това?
Щеше да е от полза някое мнение на пътувал по схемата,ама като няма такива ще разбиваме стената с главата и тва е!Или ще се набутаме или ще спечелим,кво да се прави.Алчност! Иначе хубава работа ще ми свършат 500-600 евро и отгоре,спестени от полета,ако всичко мине както трябва.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Ние също след като прочетохме темата, в която се споменават тези авиокомпании, решихме да проучим нещата и да пътуваме с тях, но чакаме поканите за визи, за да предприемем нещо по-конкретно. Не мисля, че става въпрос за алчност, все пак няколко стотин евро не са малко пари, за да ги пренебрегнем, а в нашия случай излиза наполовина по-евтино.
Да прави сте момчета. Аз съм съгласен с вас. Обаче не искам да правя 50000 връзки по летищата. Казвам ви го защото много съм пътувал със самолет. До израел например съм летял с LOT. Много съм доволен от поляците. Билеа беше сравнително евтин. Имах 8 часов престой във Вършава. Повярвайте ми да правите големи и смени и чакания не е от най приятние занимания и скапва много. Аз гледам да спестя нерви и време, а ако може и пари ще е най-хубаво. Тази комбинация се постига с купуване на билет поне 3 месеца по-рано (не за 1 класа
). Питал съм и това което мога да споделя е че евтините компании са добър избор ако се пътува в Европа, но за презокеански полети няма смисъл.
Да ви кажа и още два случая на мои познати: първия пристига в Хюстън. Лети с шведите до гетуик, и от там с такси, за да не си изпусне полета гас до хеатроу. Хваща самолета за Хюстън на Бритиш в последния момент. Багажа му пристигна 3 седмици по-късно.
втория: лети пак от щатите до мадрид. Там стои, после рим и там стои, после софия и багажа пристига след 1 месец.
Егати евтините билети егати чудото.
Аз съм летял и с трите горе изброени компании. С бритиш един път кацам на софия и не мога да си намера чантата. Абе няма я. Аз почервенях. По-после вглеждайки се в една самотна опакована в найлон чанта аз разпознавам мойта. Какво е станало: когато товарят багажа от маями тази чанта се къса. Хората така я бяха опаковали и увързали че не е истина. Тук обаче за билета не беше спестено и беше супер. Само дето имат тъпо правило британците че ако си заспал не те будят за храна ами после като се разбудиш си искаш вечерята.
Момчета не си губете времето започнете да паривите живота си по-спокоен когато можете.

Да ви кажа и още два случая на мои познати: първия пристига в Хюстън. Лети с шведите до гетуик, и от там с такси, за да не си изпусне полета гас до хеатроу. Хваща самолета за Хюстън на Бритиш в последния момент. Багажа му пристигна 3 седмици по-късно.
втория: лети пак от щатите до мадрид. Там стои, после рим и там стои, после софия и багажа пристига след 1 месец.
Егати евтините билети егати чудото.
Аз съм летял и с трите горе изброени компании. С бритиш един път кацам на софия и не мога да си намера чантата. Абе няма я. Аз почервенях. По-после вглеждайки се в една самотна опакована в найлон чанта аз разпознавам мойта. Какво е станало: когато товарят багажа от маями тази чанта се къса. Хората така я бяха опаковали и увързали че не е истина. Тук обаче за билета не беше спестено и беше супер. Само дето имат тъпо правило британците че ако си заспал не те будят за храна ами после като се разбудиш си искаш вечерята.
Момчета не си губете времето започнете да паривите живота си по-спокоен когато можете.
Вижте на сайтовете на официалните превозвачи понякога има оферти ако резервираш предварително няколко месеца. Примерно аз предпочитам да летя до Америка с Бритиш. Цената е приемлива, ако купиш билета 2месеца преди пътуването. http://www.ba.com
Друг вариант е да видите на http://www.expedia.com там също има оферти и понякога евтини полети. Успех!
Друг вариант е да видите на http://www.expedia.com там също има оферти и понякога евтини полети. Успех!
07.08.07-Документи Виена
27.05.08-Интервю
16.06.08-Отпечатъци ФБР
02.07.08-Документи Букурещ
16.07.08-ФБР сертификат
06.08.08-Баркодове
22.08.08-Медицински
18.09.08-ОК
06.11.08-Покана
01.12.08-Виза
27.05.08-Интервю
16.06.08-Отпечатъци ФБР
02.07.08-Документи Букурещ
16.07.08-ФБР сертификат
06.08.08-Баркодове
22.08.08-Медицински
18.09.08-ОК
06.11.08-Покана
01.12.08-Виза
-
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен,thebull написа: Момчета не си губете времето започнете да паривите живота си по-спокоен когато можете.
напълно подкрепям thebull, не виждам никакъв смисъл в това да спестиш някое и друго евро и да си образуваш нерви.
Да парите са кът по принцип, но като си дадем сметка колко пари сте похарчили по самата процедура (заедно с уроците по френски и т.н.), смятам че е абсолютно безпредметно спестявайки ужким малко пари, да си създавате допълнителни главоболия.
В крайна сметка не отивате до Варна или до Виена например, а до друг континент, не е лошо да се опитате да си осигурите малко удобство на Вас и на семействата Ви.
Това си е мое мнение разбира се и никой не ангажирам с него.
Поздрави и Успех на всияки

Ние 2 пъти сме пътували и сме ползвали Луфтханза през Мюнхен и Франкфурт. Ами супер са хората, облужване идеално,багажа си е с нас, няма закъснения и разправий, и да ви кажа не беше кой знае колко по скъпо от другите. Но всеки може да си избира, ама да си пренесеш къщата дето се вика на гръб през океана не е шега работа,заложете на сигурното ,дори за малко повече пари.Al_Wonder написа:Здравейте и от мен,thebull написа: Момчета не си губете времето започнете да паривите живота си по-спокоен когато можете.
напълно подкрепям thebull, не виждам никакъв смисъл в това да спестиш някое и друго евро и да си образуваш нерви.
Да парите са кът по принцип, но като си дадем сметка колко пари сте похарчили по самата процедура (заедно с уроците по френски и т.н.), смятам че е абсолютно безпредметно спестявайки ужким малко пари, да си създавате допълнителни главоболия.
В крайна сметка не отивате до Варна или до Виена например, а до друг континент, не е лошо да се опитате да си осигурите малко удобство на Вас и на семействата Ви.
Това си е мое мнение разбира се и никой не ангажирам с него.
Поздрави и Успех на всияки
Успехи на всички идващи
Подкрепям Ви напълно

-
- Обратна връзка:
Алигатор, аз като идвах насам и без това нервите ми бяха опънати.
Хвана ме страх даже, да си призная. Какво ще стане и тн.
Връхлитат те други мисли, малко поизчезва ония ентусиазъм дето го има по време на процедурата.
Ако трябваше и да гоня самолети по две летища с таксита и влакове...незнам.
Имай го и това предвид.
Успех

Хвана ме страх даже, да си призная. Какво ще стане и тн.
Връхлитат те други мисли, малко поизчезва ония ентусиазъм дето го има по време на процедурата.
Ако трябваше и да гоня самолети по две летища с таксита и влакове...незнам.
Имай го и това предвид.
Успех