Пътуване до Ниагарския водопад от Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
enia
Мнения: 5
Регистриран на: Съб Мар 01, 2008 11:33 am

Пътуване до Ниагарския водопад от Торонто

Мнение от enia »

Здравейте, интересуваме как е най добре да се пътува до там и колко е разстоянието, защото ще бъдем с две деца. Дали с кола под наем или има и друг вариант, кое е най-добре? Дали да спим там една вечер или може за един ден да отидем и да се върне....? Ние все още сме в България, но май месец живот и здраве ще бъдем там и то за кратко, та ми се ще да отидем и до там. Благодаря!
pumpy
Мнения: 10244
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 2:47 pm

Мнение от pumpy »

140 km горе долу
един ден стига от торонто
кола по наем е удобство
или greyhound, но излиза по скъпо
http://www.greyhound.ca/scripts/en/Tick ... /Step4.asp
Аватар
Al Bundy
Мнения: 160
Регистриран на: Съб Юни 05, 2004 7:47 am
Местоположение: Торонто

Мнение от Al Bundy »

Кола под наем е наистина удобство и сигурно ще ви излезе по-евтино от рейса, щото така или иначе ще плащате за 4 човека. Проблем мисля че ще е обаче да си наемете кола без кредитна карта. Веднъж съм наемал кола от AVIS и искаха кредитна карта задължително. Освен ако имате някой познат с такава да наеме колата, но пък незнам дали някой от вас пък ще може да я кара тогава.
dairymaid
Мнения: 67
Регистриран на: Съб Май 14, 2005 5:11 am
Местоположение: Victoria, BC

Мнение от dairymaid »

VISA или MasterCard от България ще ви свършат работа за наемане на кола. На AVIS или която и да е rent-a-car компания няма да им пука дали картата е издадена от Булбанк или CIBC. Приятно пътуване!
Аватар
trans
Мнения: 372
Регистриран на: Съб Яну 24, 2004 2:00 pm
Местоположение: Mtl

Мнение от trans »

Ние бяхме там миналата седмица. Пътувахме от Монреал От Торонто без провлем пътя за 2 часа със спирани по разните крайпътни сервизи за хапвани и малки да ходи до тоалетна. Може да отидете и да си върнете за един ден без проблем. На малкиа той е на 4г. най-много му хареса птичарника с папагалите не се впечатли толкова много от водопада то и беше студено още
Един съвет храната по ресторантите в Ниагара е страшно застояла и на всичкото отгоре е зверски скъпа единственото неща което става за ядене са пици и хамбургери. На центъра в Торонто хапнахме стархотно за 60$ а на Ниагара за нещо което беше умряло преди 100години и нe бяхме докоснали дори ни искаха 160$ :shock:
Приятно пътуване
kralimarko

Мнение от kralimarko »

близо е близо на един ''кър'' (разбирай мъжки орган) разстояние от Торонто -за тукашните разбирания.Ще ви хареса ,не забравяйте фото апаратите .А за храната -винаги можете да влезете в Бостън пица или някой друг френчаисе заведение дето няма да е повече от $12-16 на човек.леко пътуване
Публикувай отговор