поредният неуспял тарикат, хиляди има такива. Глей си кефа.Странджата написа:paparak , ти нали щеше да ходиш в Канада или гроздето стана кисело?
Има ли Емигранти в България ?
-
Фирмите за превод на пари и обмяна на пари много харесват и обичат имиграцията Днес имигрантите насам утре натам, след 3-5 години пак назад. През това време се пращат пари на близки и роднини а накрая цялата заработена сума се обменя и праща назад.O-o-o-o към китайската емиграционна вълна към България, прибавете и индийската- лично министър Масларова го каза (в новинарската емисия по БНТ от 08.02.2008). На лицата, желаещи да работят в България, ще им се издавала \"зелена карта\", специално, само и единствено за България......
....вижте до къде докарахме родните управници- да внасят работна ръка....
...докато си бяхме в БГ, никой не ни виждаше, а сега изведнъж \"лампата е светнала\".....и к\'во да видят...я-я-я-я-я НЯМА ГИ!
-
paparazzo обичаш ли раци(въпрос с повишена трудност) ?
ако търсиш смисъла на въпроса - няма такъв
Виждам,че се Уформя силна и твърда емиграционна вълна- Батето начело,папарака неотстъпващ по нищо..
Ние като поживеем в Канадата,пък като си дойдем знаем,че ще има едни стари познати дето въртят синджира(с три синджира роби) и ще ни стане едно приятно,едно сладко,едно бананено ,едно такова....тиквено и ний ще бъдем семките във вашата нива.Ще ни храните с извара(иСкуствена) и ще ни поите с поТТа на китайците и ще ни пускате индийски филми с цензура
Ауу,че то като се замисля Жив Комунизъм значи....сега разбирам на кои не им харесва Канадата,върлите деспути-комунистите,на тези дето не им се работи,дето им се спи,излежава и...да се върти синджира.А даже и пари да получават,ЕВАЛА бате(брато).
ако търсиш смисъла на въпроса - няма такъв

Виждам,че се Уформя силна и твърда емиграционна вълна- Батето начело,папарака неотстъпващ по нищо..
Ние като поживеем в Канадата,пък като си дойдем знаем,че ще има едни стари познати дето въртят синджира(с три синджира роби) и ще ни стане едно приятно,едно сладко,едно бананено ,едно такова....тиквено и ний ще бъдем семките във вашата нива.Ще ни храните с извара(иСкуствена) и ще ни поите с поТТа на китайците и ще ни пускате индийски филми с цензура

Ауу,че то като се замисля Жив Комунизъм значи....сега разбирам на кои не им харесва Канадата,върлите деспути-комунистите,на тези дето не им се работи,дето им се спи,излежава и...да се върти синджира.А даже и пари да получават,ЕВАЛА бате(брато).
-
[quote="Dparo u TaHq"]
-дали правиш разлика между реалност и фантазия-сметам не...
-paparazzo обичаш ли раци(въпрос с повишена трудност) ?
що за идиом си сътворил-никак не схванах полета на мисълта...
но ти си от този тип-умрем да ми е гадно-което е освежаващо-важно е не аз какво съм писал-а,че ти си верваш...

-дали правиш разлика между реалност и фантазия-сметам не...
-paparazzo обичаш ли раци(въпрос с повишена трудност) ?
що за идиом си сътворил-никак не схванах полета на мисълта...
но ти си от този тип-умрем да ми е гадно-което е освежаващо-важно е не аз какво съм писал-а,че ти си верваш...

-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....