хахахахаххахахха

:krila: :nut:

:dent:

:crossbones: :tuut: :haplio: :beer2: :tk:

:tuut: :haplio: :beer2: :kissy: :infant:

:llove: :kral: :queen: :redghost:

:freak: :rotaeye: :astro: :giavol: :dogrun: :smlove: :partysmiley: :partytime: :drink: :love: :smlove: :liefde: :partysmiley: :partytime:

:noz:
Арму,лоша работа.....за Фидел разбрах ,че обичал фиде със сирене!
Но не разбрах кой е този Кастро? Кастри дървета,шума

Странно,и ние с Танчето вече стана сигурно 2 години от както сме в Канада(дано да пристигнем все пак някой ден),особено Аз -дето казват приятели "Абе Драго не виждаш ли ,че живееш в България,стига си се възмущавал на това или онова,че били те ударили с колата и какво като не си винивен-полицайте нали те писаха виновен-това е България ,като отидеш в Канада тогава.....".Та разбрах ,че войната вече е в разгара си и то в сърцето на БЪлгария.Туй по форума все още е бял кахър ,но се вижда как заразата обхваща всичко ,че и в Канадата лек няма.
Добре е туй,че има и имунизирани хорица Арми,че да се посмеем

И бели мечки не останаха и вълци,така се уплашиха че и те май май емигрираха.
Само кучета по улиците останаха,и то защото китайците се побългариха и започнах да ядат кисело зеле (сигурно е по-кислео от кучешкото). А пък кучетата ехееее,като на стада,дажа имаше и случай нападнали дете,изяли човек.....Но има закон и за тях -"Никой няма право да ги закача"- България. Ех да беше тука сега Фидел,да направи фиде от тези кучета...
Аз сега ,където съм (не е Хавайте Арми) има около нас от 7до 9 кучета ,една малка глутница и хорицата им се радват (да ги питаш като им се радват ,защо ли не си ги вземат вкъщи да ги гледат) и скоро беше излизам с моята овчарка ,но тя е умна и добра(повече от мен даже) и докато се усетя аха едно да я захапе ......подивях ,същия ден си взех един пистол газов и сега като излизам ще ги подпуквам,ако трябва и ще ги залича....
Ех Арми,добре че си пратил кучето на почивка

,да вземеш адреса,че и ние да отидем малко!
дано да пристигнем все пак някой ден .