За хората, преминали успешно интервюто през августовската сесия, които вече са направили медицински, предполагам ще бъде приятно да научат, че започнаха да пристигат и поканите за виза.
Вчера в електронната поща намерих заветното писмо от Валентин. Вече планирахме и датата на полета - 29 март. Стягайте се, Монреалци, идем!
Честито Даркблейд ти си рекордьор. Ние минахме медицинските на 24 10 2007 и още нямаме окей. Започнахме да се тревожим не знам дали не трябваше да сложим баркодове на бланките . Искам да кажеш ти пита ли ги по имейла кога ще ти изпратят поканата или те доброволно се предадоха и ти я изпратиха.Благодаря.
За ОК на медицински звъните в МОМ и питате. Ако има резултат те ви казват.
Не съм пращал питанки в Букурещ - сами си се сетиха, че съм си подновил международния паспорт (точно вчера го взех от паспортна служба) и е време да му се слага виза. Довечера ще посетя СПИДИ да уредят транспорта.
Даркблейд, айде и тук честито! :rotate: Хайде, той повлича крак, ние след него. На който не му е дошъл ОК на медицинските да идва, а на другите - покани за визите. Даркблейд - на теб направо да ти се връщат паспортите вече... докога ще чакаш, ти не си навикнал на това :rotate:
Подадени док.до Виена-13.12.06
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08