...ако искам да поканя приятел(ка) от България на гости?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
zorina
Мнения: 420
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:40 pm
Местоположение: Торонто

Мнение от zorina »

в Торонто подобно нещо не се прави- заверка на поканата. Според мен някои хора с епрестарават излишно.

пишеш си я, принтираш, подписваш, слагаш другите документи и пращаш.
както аз, така и доста мои познати, все от Торонто пращахме покани, разбира се незаверени и резултата за всичката е виза.

Ако все пак много държиш, отиди в консулството и си я завери. не отказват :wink:
becks
Мнения: 2014
Регистриран на: Чет Окт 20, 2005 3:50 am
Местоположение: Toronto

Мнение от becks »

zorina написа:в Торонто подобно нещо не се прави- заверка на поканата. Според мен някои хора с епрестарават излишно.

пишеш си я, принтираш, подписваш, слагаш другите документи и пращаш.
както аз, така и доста мои познати, все от Торонто пращахме покани, разбира се незаверени и резултата за всичката е виза.

Ако все пак много държиш, отиди в консулството и си я завери. не отказват :wink:
thanks :D
Аватар
(iliyana)
Мнения: 28
Регистриран на: Сря Авг 22, 2007 7:57 am
Местоположение: Варна

Мнение от (iliyana) »

AlexAA написа:Здрасти Нетбокс,
не си хаби патроните с покани и прочие.
Ако искаш да се събереш с момата, най-чистата, бърза и проверена процедура е да отидеш до Бг-то и да се ожениш за момата. После идваш тук и я спонсорираш. Отнема по-малко от 1 година, зависи от случая де. Моя приятелка мина по процедурата 2006 и отне 11 месеца от женитбата в Бг до пристигането на пича като спонсориран пич в Канада. При мен отне 17 месеца.
Ако решиш да се жените, правете колкото може повече снимки от сватбата-може да свършат МНОГО добра работа за пред посолството. Друг съвет- събирай си разпечатките от телефонните обаждания (кога си се обаждал на момата) - също вършат много добра работа за пред посолството.
Друг пойнт, аз като спонсорирах моята булка, нямах и един ден работа в Канада, т.е. не ми искаха никъкъв доход през 2000 година. Не знам каква е хавата сега.
Но за да си 100% сигурен, се обади на имигрейшъните и ги питай дали ти трябва доход за да си докараш булката: 1-888-242-2100

Бекс, аз заверявам поканата, за туристическа виза, пред нотариус. Мои приятели правят същото. Поканата е свободен текст и работи безотказно при поканата на родителски тела. Поканата на братя и сестри е по-трики. Зависи на колко години са, оставят ли деца в Бг, какви са им доходите и т.н.
Ако искаш образец на поканата ми прати един Л.С.
НАздраве

Съгласна съм с AlexAA.
по - бързо ще мине процедурата ако сключите брак в България, тя направи медицинските изследвания, събирате необходимите документи, подписи.....ти платиш таксите за виза и разглеждане на документитеи и след това подадеш документи за спонсориране от Канада, значително се скъсява времето. Гледайте да съберете всякаква информация, която удостоверява връзката ви.
Успех! :wink:
Публикувай отговор