ЗА БИЛЕТИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ?
ЗА БИЛЕТИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ?
Проверихме за билети в офиса в София /на Чехите/, от там ни казаха цена 1680Е. ,на интернет страницата на Чешките авиолинии обаче цената е 1506Е. , незнам защо има такава разлика
, та питам как става купуването на билети по интернет, каква карта трябва да имам ?

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз го направих с Visa Classic издадена от Unionbank.
Все пак се наложи да ходя до офиса им заради първата дестинация София-Прага, по която превоза се извършва от "България Еър" и билетите са на хартиен носител.
Когато и нашите превозвачи започнат да работят с електронни билети, няма да има нужда да се ходи до никакви офиси и бюра.
Все пак се наложи да ходя до офиса им заради първата дестинация София-Прага, по която превоза се извършва от "България Еър" и билетите са на хартиен носител.
Когато и нашите превозвачи започнат да работят с електронни билети, няма да има нужда да се ходи до никакви офиси и бюра.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Дито, и ние направихме резервации с чехите за идния месец-на офиц. сайт цената за тримата беше 1176 евро, но реших да не правя резервация по интернет, а отидох до агенцията на летището-когато купуваш билет не директно от чехите ти искат по около 50 евро на човек такса!Това в офиц.сайт на чехите не го пише!!
-
- Обратна връзка:
Re: ЗА БИЛЕТИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ?
Tова цената на билета за 1 човек ли е?dito написа:Проверихме за билети в офиса в София /на Чехите/, от там ни казаха цена 1680Е. ,на интернет страницата на Чешките авиолинии обаче цената е 1506Е.
Надявам се това което пускам да помогне на някой, ако ще и поне за справка.Едно приятелче преди няколко месеца ми даде линк за сайта www.lessno.com - от няколко месеца го следя този сайт за резервации на билети , защото моята половинка е в Монреал, а мен все още ме мотаят имиграционните.Та, ако някой иска може да провери през този сайт как стоят цените, аз мисля оттам да купуваме с нейната Монреалска кредитна карта билет Монреал-София-Монреал за нея след някой месец, а като ми дойде времето на мен, да взема еднопосочен от някоя БГ агенция, не вярвам да ми дойде много по-скъпо, а сякаш е по-сигурно.Но лично аз бих препоръчал на съфорумците да си намерят билет от Сф чрез някоя от Агенциите, при по-упорито търсене можете да намерите много сносна цена.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.