Избегнете загубване на багаж
Избегнете загубване на багаж
Здравейте,
Пътувах от Канада за България на 09.Септ. 2007 г.
Торонто -> Прага -> София и
един от куфарите ми се загуби.
За да намалите риска от загубване на вашия багаж слагайте си адрес, телефон на лист (ламиниран), стикер, визитка и др. на всеки куфар, може отвън или отвътре за да може в случай, че куфарът се отклони от крайната дестинация служителите по летищата да могат да ви открият.
P.S.: предполагам, че доста хора го правят това, но се почувствах длъжен да споделя урока, научен по трудния начин.
Светльо
За да намалите риска от загубване на вашия багаж слагайте си адрес, телефон на лист (ламиниран), стикер, визитка и др. на всеки куфар, може отвън или отвътре за да може в случай, че куфарът се отклони от крайната дестинация служителите по летищата да могат да ви открият.
P.S.: предполагам, че доста хора го правят това, но се почувствах длъжен да споделя урока, научен по трудния начин.
Светльо
Re: Избегнете загубване на багаж
За да избегнете горецитираното, не пътувайте с чехите.lordspace написа:Здравейте,
Светльо
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Ние нямахме никакъв проблем с чехите - освен това загубата на багаж не зависи от компанията - при нас всички чанти пристигнаха и освен това нищо не беше счупено от вътре - а имаше чаши, чинии и др.
Бяхме си опаковали чантите с опаковъчното фолио на летището и там слагат някакъв етикет.
Бяхме си опаковали чантите с опаковъчното фолио на летището и там слагат някакъв етикет.
Торонто - 02.09.2007
(iliyana) написа:здравей Lordspace, за съжаление този случай е доста често явление при пътуване с чехите!!!и още по-лошо е, че дори не връщат изгубения багажВсе пак ти желая успех с намирането на багажа, направи опити да се свържеш с тях, може би ще те обезщетят по някакъв начин.
Проблема изобщо не е с чехите. На два пъти се губи багаж, сега втория път беше на леля ми, която пътува с Бритиш! Предния път с Луфханза!
Така, 4е загубването както и по-горе са споменали не зависи от авиокомпанията!
нелоша идея е и да няма вътре нетрайни храни...мой познати имаха такъв проблем ....като има върнаха на 3тия ден куфара вътре бешеее 

DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!

Хи хи - ми още опаковат, ама вече е срещу 7 лв - иначе има и други цветове, ама наште точно в розово ги бяха опаковали - въобщеее от километри си личеше, че Бай ганьо е тръгнал на пътsasho71 написа:тия там още ли опаковат срешу 6 кинта с ярко-розовите найлони?digit написа:Бяхме си опаковали чантите с опаковъчното фолио на летището и там слагат някакъв етикет.

Торонто - 02.09.2007