тъй като от относително скоро аз и половинката ми решихме да (се опитаме да )поемем по пътя към Квебек в момента сме на етап започваме да учим френски
разгледахме добре позициите по които се дават точки
горе-долу разбрахме основните положения/изисквания.
Проблема при мен (защото аз ще съм master aplicant)е че работя от 7 години без трудов договор какъвто имам от съвсем-съвсем скоро.
Чета по темите че имало и начин да се доказва трудов стаж чрез препоръки-писмо от работодателя.
Моля някой от людете минали през всичките дертове да ми помогне с информация ...има ли такова нещо,имам ли някакъв шанс да докажа заетост през тези години или това с препоръките е вече отпаднало.....и ако не е как точно трябва да изглеждат тези препоръки?
От тези 7 години последните 3 са във фирма на близък роднина така че няма да имам проблем откъм съдействие със всякаква документация от този род.Предишните ми работни места (две на брой освен сегашното) са пак при хора на който мога да разчитам на помощ.
Четох и за такива гимнастики като фалшифициране на стажа и да ви кажа отсега не ми харесва този вариант.Първо никога не съм обичал измамите а знам че и канадците не ги обичат и второ не искам да рискувам доживотна забрана......
От друга страна и не ми се чака още 3-4 години докато го набера този стаж ....аз съм вече на 25 а пък до тогава не се знае живота накъде ще поеме (деца това-онова

Благодаря предварително на включилите се