***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***
ЕЕЕ, coolcoldy, честито за чертичките!
Честито и на останалите, кой каквото получил!
А и Честит Празник на всички!!!
И ай на среща в София утре на 4ти!!!
Ами не съм сигурна Миленка, ама мисля че нотариусите заверяват само неща на български ?!?! Ама пак казвам че не съм сигурна!
Честито и на останалите, кой каквото получил!
А и Честит Празник на всички!!!
И ай на среща в София утре на 4ти!!!
Milenka написа:Мисля да си напиша директно на англ текста и нотариуса само да завери подписа, дали ще има проблем от нотариуса или от Букурещ?
Ами не съм сигурна Миленка, ама мисля че нотариусите заверяват само неща на български ?!?! Ама пак казвам че не съм сигурна!
Торонто - 02.09.2007
-
ами декларация е да кажеш нещо в декларативен вид, т.е. не искат доказателство, а само честна дума, която се заверява при нотариус. аз си мисля, нотариусът да завери, че подписът е мой, а не текста на англ.
не знам дали ще стане, но в понеделник ще разбера.
хубав и ведър празничен ден на всички и следващата седмица пълни п.к.
не знам дали ще стане, но в понеделник ще разбера.
хубав и ведър празничен ден на всички и следващата седмица пълни п.к.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Пояснение
Всъщност аз попитах за каква декларация става въпрос, а не какво е декларация. Просто исках да знам дали аз не пропускам нещо при попълването на формулярите и прилагането на необходимите документи. Така че ако не е тайна разбира се, би ли споделила какво искат да декларираш?
- copadenieve
Дочакахме ги тези прословути формуляри за медицински
. Пристигнаха днес - 05.03.2007 г.; Пуснати от Букурещ - 26.02.2007. За около 6-8 дни пристигат писмата от Румъния до БГ с обикновена поща. Дано близките дни донесат радост на повече съфорумци и работа на toro40 да попълва с дати статистиката
- трябва да го черпим по едно

Последно промяна от ge4e на Пон Мар 05, 2007 10:15 am, променено общо 1 път.
хехе, и нашите медицински дойдоха, голям майтап
Изпратени на 22.02, пристигнаха днес 05.03
искането за декларациите е изпратено на 27.02, а пристигна на 2.03
Пликовете А4 пътуват повече. Никой не каза дали е възможно членовете на 1 семейство да направят изследванията по различно време, че синът ми е с варицела, след седмица очаквам и щерката да се опъпчи, а и да се съберем 4-та здрави рядко ни се случва.
Изпратени на 22.02, пристигнаха днес 05.03
искането за декларациите е изпратено на 27.02, а пристигна на 2.03
Пликовете А4 пътуват повече. Никой не каза дали е възможно членовете на 1 семейство да направят изследванията по различно време, че синът ми е с варицела, след седмица очаквам и щерката да се опъпчи, а и да се съберем 4-та здрави рядко ни се случва.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.