Защо толкова много българи напускат Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Joana написа:Пичове, стига сте се оплаквали от феминистките. Я вижте какво става тук: http://www.dnes.bg/article.php?id=32566 :lol: :lol: :lol: Внимателно с питиетата по баровете, че сте ми грижа. :wink: :lol:
И да не забравя: На голмайстора - честито! :baby: А на щастливата майка: Браво, маце! Ей това се казва елитен кастинг и готино парти! :partytime: :tuut: Един на нула за феминистките. :lol:

Joana
Кво па толко и правиш евала?
Или щото ти се иска да си на нейно място ма те притеснява кво ше кажат после хората?
:beer: :beer: :beer:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Нищо не разбра, Маргинал. Кефи ме комбинацията и строевата подготовка на тия сладурчета. :lol: Много ми е смешно даже... :lol:

И за второто не позна. Ако съм искала и искам да направя нещо подобно, няма да искам някакво разрешение. Наистина ли си мислиш, че "кво ше кажат после хората" ме интересува? :shock: Щото то ме интересува толкова, колкото ме интересува дали кучето на Парис Хилтън днес е пило вода или не. :lol: Айде наздраве за хорските приказки! :lol: :lol: :lol:

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Май ти не разбра нищо Жоана.
На тоя линк който си дала пише че няква кожа която я разпрали еди-колко си хора ИСКАЛА от еди кой си да мине тест.
Ше питаме канат за тва ма аз до колкото знам в Италия няма НИКВО значение кво иска една сервитьорка.
От друга страна, ако си цака човек както трябва и аз още утре ше отида да си направя тест -:)
А за ква строева подготовка говориш наистина не разбрах.
Та имайки в предвид че единственото по странно нещо в статията е че са я разпрали еди колко си души, реших че тебе тва те е впечатлило.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Marginal39 написа:Май ти не разбра нищо Жоана.
На тоя линк който си дала пише че няква кожа която я разпрали еди-колко си хора ИСКАЛА от еди кой си да мине тест.
Ше питаме канат за тва ма аз до колкото знам в Италия няма НИКВО значение кво иска една сервитьорка.
Хаха, много точно казано, Маргинал. Точно така Жоана, големо постижение за феминизма и италианските фльорци(сервитьорки) :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Вероятно и други са си мислили същото преди да нагазят медийното пространство. :wink:

Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Много искам да нагазя медийното пространство -:)
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Ти може и да искаш, но, ако си политик едва ли това ще е начинът, по който ще искаш да блеснеш на политическия небосклон. :wink:

Joana
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Опазил ме Господ да стана политик, тва е възможно най-омразната професия която съществува за мене.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Добре, няма да се караме. :lol: Щом ти се отказваш, аз ще стана... :wink: :D Все някой трябва да се съгласи да изпълнява тази задача. Д'акор ли си? :wink: :D

Joana
speedy

Re: Canada

Мнение от speedy »

ivailo1968 написа:Edana iluzia e Canada.Canada e za kanadcite
BG si e za balgarite.
Nikoga nima da si v Ca v kasti....
Добре де, аз съм българин, с канадско гражданство и в Канада се чувствам "в къщи". Значи ли това, че съм някакво чудо на природата?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
boby

Мнение от boby »

Ех,Speedy, щом мислиш ,че "канадската" природа/ особено в източната част/ има нещо общо с величието и красотата на българската природа, значи действително си чудо на канадската система за промиване на мозъци.
Нищо лично, разбира се....
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

тази същата природа, която военните обстрелват с гаубици неуспешно
или онази, която застрояват с многоетажни постройки и са превърнали почти всичко в строителни площадки - от морето до Мусала ...
онази природа, където народните паркове са само на думи защитени и достъпът е неограничен за всякакви вандали ... например селяни, които искат безнаказано да изсекат някоя древна гора, за да я продадат за дървен материал или да се отопляват с нея през зимата ... и така нататък, и така нататък :evil:
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Абе може и аз да бъркам нещо, ама според мен феминизма би трябвало да е за това жените сами да си печелят кинтите, щото има равноправие и са сербез и ербап наравно с мъжете.

А това че някаква к-ва иска да цоца от готовите кинти на мъжете, щото женското и Д няма тяга да произведе самостоятелно кинти, в това не виждам нищо феминистко, а даже напротив.
Явно жената (сервитьорката) добре си знае мястото, и се движи спрямо това си схващане.
:beer:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола