Кандидатстване от САЩ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lysi

Кандидатстване от САЩ

Мнение от lysi »

Здравейте всички и успех, искам да попитам от името на мой приятел който 10 год живее в Щатите, дали може да кандидатства от там за селекция за Квебек по точковата система , (няма зелена карта) затова не може да се прибере да кандидатства оттук, страх го е че може да изгуби всичко т.е нито да се върне в САЩ нито да го одобрят за Канада та затова пита има ли начин да кандидатства от Щатите.
driver

Мнение от driver »

На нашия учител по френски синът му кандидатства от щатите по тази програма, но не знам много подробности. Знам само че е учил там и му изтича легалният срок за пребиваване в Щатите и се опитва да отиде в Квебек легално от там. Ако те интересуват подробности мога да питам но чак другата седмица.
lysi

Мнение от lysi »

Ще съм ти много благодарен ако разбереш повече подробности, и още веднъж предварително благодаря!
bp_de

Re: Кандидатстване от САЩ

Мнение от bp_de »

lysi написа:Здравейте всички и успех, искам да попитам от името на мой приятел който 10 год живее в Щатите, дали може да кандидатства от там за селекция за Квебек по точковата система , (няма зелена карта) затова не може да се прибере да кандидатства оттук, страх го е че може да изгуби всичко т.е нито да се върне в САЩ нито да го одобрят за Канада та затова пита има ли начин да кандидатства от Щатите.
Може да се кандидатства от всяка 1 страна в коята кандидатат има постояно местожителство.
ако твоя 4овек има легален статус в Америка-няма проблем.Ама ако е нелегален и 50 години да е там все тая.

твоя 4овек да по4ва да 4ете -ето официалната страни4ка на квебек относно иммиграцията там.

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/index.asp
canat

Мнение от canat »

bp_de e prav. Ako ne e legalen shte triabva da se varne v BG i ot tam da "kandidatsvta", razbira se ako sabira tochkite
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Последните измъкнали се по този начин знам че са дошли във федералната част около 2002. След това май спря да минава номера. Зависи колко убедително можеш да увърташ без да кажеш че си там нелегално :).
Циганите - на Сатурн !
Заключено