bash maistora e veche v Montreal

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Kan_Tangra

Re: Canada

Мнение от Kan_Tangra »

miteto написа:Хълцбой, кажи си пак мъката за Ивет де, от 2-3 дена не сме чели нищо по въпроса, а преди това само 15-16 страници се изписаха :lol:
Мише, някой като дигне глас срещу ценностите, и непременно го нарочвате за Хулбой. То и на мен ми заприлича, ма може и да не е той. А и да не би да не казва право ?!
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Никой не ги е трил. Майстора е пуснал 2 идентични теми. Стихчетата ти са в другата тема.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Kan_Tangra написа: Мише, някой като дигне глас срещу ценностите, и непременно го нарочвате за Хулбой. То и на мен ми заприлича, ма може и да не е той. А и да не би да не казва право ?!
Тангра, прочети еи тукинка:

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=23911

Не се гаси, туи що не гасне!
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Kan_Tangra написа:
miteto написа:Хълцбой, кажи си пак мъката за Ивет де, от 2-3 дена не сме чели нищо по въпроса, а преди това само 15-16 страници се изписаха :lol:
Мише, някой като дигне глас срещу ценностите, и непременно го нарочвате за Хулбой. То и на мен ми заприлича, ма може и да не е той. А и да не би да не казва право ?!
Не знам право ли казва или криво, един спор винаги има 3 версии - на едната страна, на другата страта, и истината. Но щом те кефят неговите сапунени опери, да го насърчим дружно в стил Ники Кънчев: "Нека цирка да започне СЕГА!" :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Таз драма напомня криминалното право в Нова Франция, което по подобие на парижките обичаи (наложен от Луи ХIV 1667 г.), обвинените в някакъв грях /престъпление/ били считани за виновни, до доказване на противното :lol: :lol: :lol: Сега се очаква набедените ползватели на услугите по посрещането да докажат, че са невини ... ако ли не остават си по презумпция виновни :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ba6, platil li si im na posre6ta4ite za pove4e ot tri dni ili ste imali dogovor ili sa vi obe6tali ne6to koeto 6e trae pove4e ot tri dni?
6toto ina4e posre6taneto trae okolo 4as-dva i posle ve4e ne se poznavate ...
:beer: :beer: :beer:
todor++

Мнение от todor++ »

Човек като чете постингите на "Наблюдателя" се сеща за подобен стил на писане на хора, които живеят в/около Отава?

Преди известно време имаше "Инспектор" който не беше съвсем криминалист а може би човек с хуманитарно образование???

Абе време е за цирк, втора серия или следваща ...
:wink: :wink: :wink:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

На мен повече ми липсват задълбочените анализи на финансиста върху различни аспекти на информационните технологии. ;) :lol: :rotfl:
Stoni

Мнение от Stoni »

Започна да ги развива в свободния форум Гика ела там да се присмееш :rotfl:
Bash maistora

Мнение от Bash maistora »

Taka zapochvam taz poema
koi kakvoto shte da vzema
na men taka si mi e got
da me drazni bulgarskia rod :haplio:
Evala na bati Dog
toi mi dade silen tok
haide chakam i "onia"
da me zameriate s pomia
Pristigna s parashut edin
bulgarskia mistar Biin
padnal kato buchka var
ot madurite na star zidar
Nemili sme-dori nedragi
v dalechnia Quebec
i da slagate pregradi
tai shte bade zanapred
:nenam: muza
Зидам ъгъл с кръгли камъни
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ba6, 6to ne zabravi6 za zidarstvoto i sqkvo stroene i ne se zaeme6 s pisane na stihove?
Moje da si na po-golqma dalavera otnosno manoto deto 6e napravi6.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Marginal39 написа:Ba6, platil li si im na posre6ta4ite za pove4e ot tri dni ili ste imali dogovor ili sa vi obe6tali ne6to koeto 6e trae pove4e ot tri dni?
6toto ina4e posre6taneto trae okolo 4as-dva i posle ve4e ne se poznavate ...
ало, поемата,
можеш ли да отговориш на тоя въпрос.
Мн ме дразнят такива нагляри, като тебе дето смятат, че хората по правило са им длъжни. В тоя случай, за посрещачите става въпрос.

п.с. и си запази творчеството за тъщата :roll:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола