Българите в чужбина или опит да се пребори един мит

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

anxeli написа:Напоследък Ивет ги мисли едни :saint: ...
Бравос 8) ...
Мислите са хубаво нещо, важното е да се превърнат в реалност, което по принцип е не винаги възможно.

"Човека" си има вградени минуси, които пречат на много от идеите на други "човеци" да се осъществят.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
George

Мнение от George »

Áðàâî Èâåò ! :D :D :D :) Ïðîäúëæàâàé â ñúùèÿ äóõ,à íà ãëóõèòå è ñëåïèòå íèêîé íå èì å âèíîâåí - òàêà èì õàðåñâà .
Аватар
galin
Обратна връзка:

Супер!!!!!!!!

Мнение от galin »

Супер си го написала Ивет!!!!!!!! :wave2: а всеки да го разбира от неговата камбанария!!!!!!!
Предложение към модераторите:Тъй като скоро ще дойде пак времето да гласуваме в анкетата на бгканада.ком : МОЛЯ да не пропуснете да номинирате Ивета в класацията ЛЮБИМ СЪФОРУМЕЦ,несамо зради това и писание,а заради всичко което тя е публикувала тука през цялата година!!!!!!!!! :tuut: :partytime: [/b]
survivor

Мнение от survivor »

Статията на Ивет вече е на челно място в ide.li :haplio:
И коментарите са само положителни :D
Браво Ивет! Ти си нашата гордост :beer:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

:shock: Отивам да погледна.
И мерси на всички тук за отзивите. :D :beer: :beer: :beer:
Let it go...
bateto

Мнение от bateto »

Вие сте луди женуря без работа дето по цял ден скучаят и си запълват времето да съчиняват глупости.Чудя се обаче на мъжурята дето ви се вързват и те ли са безработни домакини като вас . :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Вие сте луди женуря без работа дето по цял ден скучаят и си запълват времето да съчиняват глупости.Чудя се обаче на мъжурята дето ви се вързват и те ли са безработни домакини като вас . :D
Батка, тебе кво те сърби, та си седнал разбор да правиш на жените? В тоя живот всеки я кара кой както се е уредил. Ако ти е дотегнал геврека, жените ли ти са виновни за това? ;) :lol: :rotfl: :rotfl:
Stoni

Мнение от Stoni »

Ей такива съчинения, угодни на масите и даващи сили на кукловодите, подържаха десетки години глупави митове и измислени легенди.
С какво и на кого помагат тез лъжи и простотии?????
Заблудата, че Кракозиянеца е велик, само ще го натика още по дълбоко където му е мястото, там в мързеливата и миризлива блатиста месност на народите от тази категория.
Гордоста не се внушава, Ивет.Не се става горд а после човек.Вътрешното издигане е личен процес и не се управлява от пропагандатори и избирателно издърпани парчета от контекста на цялото.
Жалко, за таланта ти (може би), че е насочен отново в грешна посока, отново в популизъм и заблуди, вместо да се използва, за откриването на онова което съсипва това общество да му ги покаже, чсно и недвусмислено, колкото и да са жестоки.Да се разберат, анализират и от мястото на което са здраво стъпили да се опитат да поправят грешките си в името на бъдещето.Отново се отлага и се залага на лъжливата карта, отново се вадят, с някакви факирски фокуси козове които цакат по силните карти за сметка на шестаци и седмаци.

А Тя отново конгресни изпълнения, за Великокрокозиянщината....изведени от някакви изводи, за няколко индивида...
Много ли си доволна от овациите на Крокослепоко, Ивет????
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Стони, че сме по-близо до маймуните (да не кажа лешояди и хиени) от колкото ни се иска на всички ни е ясно.

Наистина ли мислиш, че като непрекъснато натриваш носа и биеш по главата едно животно, то ще стане повече Човек отколкото ако го погалиш и му покажеш, че има за какво да живее, към какво да се стреми и за какво да се бори?
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Кой каза, че нямало такова нещо като национален нихилизъм ?
xoflow

Мнение от xoflow »

bateto написа:леле тъпата тема :cry:
dokasatelstvo che opita e neuspeshen ;)
xoflow

Мнение от xoflow »

Stoni написа:Ей такива съчинения, угодни на масите ...
Ama priznay si che e ugodno i na teb - dava ti povod da si izleesh zlobata.
Stoni

Мнение от Stoni »

Това, че в мен се е събрала злоба като в жлъчката на дроба не променя нещата.Годините прекарани в чистилището на обществото е набъхало в мен безкрайна опасна и отрицателна енергия, която за съжаление ще върна там от където съм я получил.За мен няма проблеми аз съм трениран и мога да я нося като серопозитивен но от това няма да умра.Проблема не е, за мен, нито, за близките и приятелите ми те са предпазени8)
Тя ще се набъха отново в други не защитени чужди и неприятели а те ще я разхвърлят и по близките Ви а през това време с лозунги едва ли ще я пребори някой.Ще отлага и замества и измества към деня на края.
Решение търсете, за себе си. :beer:

Аз не смятам, че Кракозиянеца е по скоро животно.Той е К'рако-зианно заразено общество и само химио и лъчева терапии едва ли ще го оправят.......ще се иска и рязане 8)
а пръчката е смешна :wink:

Това на майтап де :D
Krali Marko

Мнение от Krali Marko »

Dobre napisano, no kato se zamislq kolko sam si patil ot nashenci glavata me zabolqva.Makarche kakto edin poznat kaza "nikoi ne e dlajen da ti pomaga za tova che si mu sanarodnik", taka e no pone da ne ti prechi ili da te laje.Vse pak bravo za napisanoto :thumbsup:
"Kakvoto sam si napravish, nikoi ne moje da ti go napravi" - narodna pogovorka
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

xoflow написа:
bateto написа:леле тъпата тема :cry:
dokasatelstvo che opita e neuspeshen ;)
Не съм съгласен. :lol: Горния цитат е доказателство за наличие на естествен отбор, който благоприятства опита. :beer:
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Заключено