Точки за професии
Точки за професии
Квалификация-Инженер по електроника и автоматика
Специалност-Съобщителна и осигурителна техника и системи
ТУ-София-обучение 5 год
На коя специалност отговаря от листата на професиите валидна от 16.10.2006г?
Предполагам че ще я приравнят към "Technologie de L'electronique(dec-3 ans)?
Моля, ако някой може да ми помогне!
Благодаря на Ivanko 13 za linka sas spisaka za profeciite!!!!!!!!!!
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... mation.pdf
Специалност-Съобщителна и осигурителна техника и системи
ТУ-София-обучение 5 год
На коя специалност отговаря от листата на професиите валидна от 16.10.2006г?
Предполагам че ще я приравнят към "Technologie de L'electronique(dec-3 ans)?
Моля, ако някой може да ми помогне!
Благодаря на Ivanko 13 za linka sas spisaka za profeciite!!!!!!!!!!
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... mation.pdf
-
ZDR na vs, tova s novite to4ki vliza v sila ot 01.01.2007g ?
A nqkou kouto gi e ragadal bi li me naso4il profesiqta "inginer v morskiq transpot" kolko to4ki sa dali??
Moqta specialnost e statistika(no nqmam i den stag w tazi deunost) i se orientirah -12t(taka mislq
), no za negowata ne znaq(tou ima 2god stag i zatowa tou 6te e glawen aplikant)???
Sega s nowite to4ki kak da postypim???
Blagodarq
A nqkou kouto gi e ragadal bi li me naso4il profesiqta "inginer v morskiq transpot" kolko to4ki sa dali??
Moqta specialnost e statistika(no nqmam i den stag w tazi deunost) i se orientirah -12t(taka mislq

Sega s nowite to4ki kak da postypim???
Blagodarq

- Helena
Според мен новата таблица за оценка на професиите влиза в сила от 16.10.2006 и след тази дата, кандидатите ще бъдат оценявани по новата таблица.
"À la suite du dépôt d'une Demande de certificat de sélection, la décision finale sera basée sur les critères relatifs aux listes des professions en demande en vigueur au moment du traitement de la demande."
"À la suite du dépôt d'une Demande de certificat de sélection, la décision finale sera basée sur les critères relatifs aux listes des professions en demande en vigueur au moment du traitement de la demande."
брях, а "заварено" положение няма ли?Helena написа:Според мен новата таблица за оценка на професиите влиза в сила от 16.10.2006 и след тази дата, кандидатите ще бъдат оценявани по новата таблица.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
и аз съм почти сигурна, че важи за докс пуснати след 16.10
никито, не се изразих ясно
преди повече от 10г пусках докс за СА, то беше един лист само, и бях без образование, млада, та млада..и не ме харесаха
сега, след 10г. вече имам образование, стаж и тн..и пак няма да ме харесат, че годинките ми не са малко..
никито, не се изразих ясно
преди повече от 10г пусках докс за СА, то беше един лист само, и бях без образование, млада, та млада..и не ме харесаха
сега, след 10г. вече имам образование, стаж и тн..и пак няма да ме харесат, че годинките ми не са малко..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
-
-
За някои хора промените са от огромно значение. Пример - хлебари, месари, ситопечатари, бояджии, заварчици, дюлгери и т.н. А и не е трудно всеки при добро желание да изкара подобно образование(от 1 до 2 години продължителност) и да си набави 9-12 точки. Но да не правим заключителни коментари без да сме пробвали новия онлайн тест.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-