Някой да се е явявал в Cour des petites creances

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
mama_kenga

Някой да се е явявал в Cour des petites creances

Мнение от mama_kenga »

Ако някой има такъв опит нека ми пише на лични.
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Еее никой ли не е влизал в кебешки съд? Пионер ли ще бъда ( по-точно мъжа ми)?
Аватар
Rhea

Мнение от Rhea »

Здравейте,
Аз съм `ила в ка4еството на свидетел. (нещо не ми ра`оти кирилизатора като хората, не изписва 4 и b) Няма адвокат, сам си излагаш слу4я. Това е когато исковете са в малък размер. Те и за това са го направили този вид съд, хората да не плащат суми по големи от спре4елните. (мисля 4е е нещо като ар`итража в България). То4но преди нас имаше слу4ай на иск от наемател срещу со`ственик. Всеки си носеше документи и копия и ги прилагаше в момента на изказването си. Нашия слу4ай `еше пък за това 4е генералната директорка `еше уволнила един от директорите след 3 месеца, а му `ила о`ещала 4е про`ния пириод ще е от 6 месеца. 4овека си искаше 3 месеца заплата, нищо 4е е `ил изгонен заради некадърност. Решението го полу4аваш по пощата след няколко месеца. Поне ние не раз`рахме какво е докато не го полу4ихме. На самото дело не го казват - например нашия 4овек `еше сигурен 4е е спе4елил. Да ама не.
Ако имаш конкретен въпрос и ако мога да отговоря.......

Успех на С200
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Drasti.

Bil sym nqkolko pyti, mislq 4-5.
Ostanalite pyti onezi ot drugata strana ne se qvqvaha ili uspqvaha da me uspqt predi da doide datata za qvqvane pred syda.
Pitai kvoto iska6 da pita6 tuk ili mi zvynni po aloto da se 4uem.

Ciao & uspeh -:)
:beer: :beer: :beer:
Заключено